Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (69/73) > >>

Talia:
Przechodziłem wiele razy i wiele różnych dróg obierałem, lecz największa przyjemność sprawiało mi bycie członkiem bractwa śniącego i prowadzenie postaci jako wojownika, nigdy nie przepadałem za używaniem magii przez postacie którymi gram. Poza tym sam fakt załamania idei, gdy śniący zamiast wspaniałego boga staje się tylko krwiożerczym sługą beliara... bezcenne światopoglądowo.

HolyDiver:
Najczęściej idę do Nowego obozu, bo moim zdaniem jest dobrze zorganizowany i jest tak w sumie wszystko. Kopalnia blisko, magowie wody, Lee. Widać że jest też dobrze przygotowany na atak. Nie to co, np. obóz na bagnie.

xNoZoMi:
Ja zawsze mimo tego że postanawiam iść do Nowego Obozu to i tak dołączam do Starego ,nie wiem sam dlaczego :D

Talia:

--- Cytat: DesertScream w 15 Styczeń 2014, 20:03:14 ---Ja zawsze mimo tego że postanawiam iść do Nowego Obozu to i tak dołączam do Starego ,nie wiem sam dlaczego :D

--- Koniec cytatu ---

No i słusznie, przynajmniej można ciekawszą fabułę rozwinąć, a i tak później musimy przejść do nowego obozu, gdy stary nas wyklnie  :).

xNoZoMi:
No i właśnie to jest fajne ,bo odrazu idę na maga wody :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej