Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Skarpetus:
Ja najczęściej dołączam do SO rzadziej do NO do OS dołączyłem tylko raz i doszedłem do 4 rozdziału bo dalej mi się jakoś nie chciało.
Brak uzasadnienia. Dlaczego wybrałeś ten obóz?
Bezimienny_09:
Ja wybrał bym NO, ponieważ kopalnia dostarczałaby magiczną rudę , która zostałaby przetwarzana na broń. Pola ryżowe dostarczałyby jedzenia a jeziorko wode. Zostałbym strażnikem Lee i koniec.
Pan Popkorn:
Według mnie najlepszym obozem jest Nowy Obóz dlatego że w tym obozie można skończyć grę.
Pierwszy raz jak skończyłem tę grę to w nowym obozie a po za tym stary obóz może jest duży ale
słaby pokonałem w 5 rozdziale cały obóz z Urizielem i magiczną zbroją.
Gomaeza można zabić w 5 rozdziale to dla tych co próbują go zabić w 1 rozdziale.
Shifu:
Ja dołączył bym do Nowego Obozu, gdyż leży w świetnym miejscu, mieszkają w nim ważne osobistości budzące respekt takie jak Lee, Lares i Magowie wody z Saturasem na czele. Starał bym się jak najbardziej pomagac w obozie aby móc potem stac się Magiem Wody lub Najemnikiem, broniącym mieszkających tam ludzi.
None:
Ja oczywiście dołączyłbym do Nowego Obozu ze względu na panującą tam atmosferę i karczmę ;). Ogólnie obóz jest całkiem fajny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej