Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Twój wybór obozu

<< < (60/73) > >>

Akasemis:
Zależy kimbym był. Jeżeli sobą to najprawdopodobniej poszedłbym do nowego obozu, dlaczego?
Zaiste każdy z nas grał i wie że tam są tylko "koksy", ale ogólnie w obozie panuje miła atmosfera, jest tylko kilka osób które czepiają się nas. Nikt nie wymusza haraczy i mówi wprost a nie owija w bawełnę próbując coś ukrywać. Tamtejsi ludzie prowadzą luźny tryb życia jednak potrafią się wsiąść w garść, Lee jest chyba jedynym przywódcą do którego aby się dostać nie trzeba wykonywać misji i testów.
Z tych wszystkich powodów dołączyłbym do NO.

Xardas Necromancer:
Ja osobiście dołączyłbym do Nowego Obozu i chętnie zostałbym najemnikiem. Wyuczyłbym się od Lee albo Torlofa walki i żaden szkodnik by mi nie podskoczył. Od Wilka załatwiłbym sobie jakiś fajny topór. Całymi dniami przesiadywałbym z Gornem przy ognisku i zająbym chatę blisko ogniska. NO jest najlepszy

Gamal96:
Ja wybrałem Nowy Obóz jest dość dobrze ufortyfikowany (kręte, wąskie ścieźki prowadzące do bram) a poza tym jest tam luz, i nie trzeba się wiele narobić ;)

kronos1194:
No ja nie wiem czy na bagnie jest bezpiecznie skoro tam nawet dobrej ochrony nie ma wystarczy że węże z bagien przyjdą i po tobie ja zdecydowanie wolałbym być w Starym Obozie może tam są mordercy i psychopaci ale ja nie dałbym sobą pomiatać ;)

Sirius:
A ja wybrałbym NO. Atmosfera podobna do piratów z G2, karczma na jeziorze, ciepła chata, wygodna jaskinia, dużo alkoholi i dystrybucja skrętów od Bractwa. Bezpieczny teren. Czego chcieć więcej ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej