Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Mściciel:
Ja osobiście jestem zwolennikiem nowego obozu bo tam nikt nie każe ci kopać rudy,możesz iść do karczmy i upić się ja beczka.Tam przynajmniej nie jestem sługą Gomeza i jakiegoś świrniętego Y'beriona.Po prostu możesz robić co ci się żywnie podoba
Ta,ale w Gothic 1 na 1 rozdziale możesz zostać najemnikiem,a w starym obizie strażnikiem w drógim rozdziale.I Lee nie chowa się przed nikim jak Gomez.
SO jest potężny bo był pierwszym obozem w koloni.A skoro jest potężny to dlaczego wolną kopalnie odbiłeś sam z gornem przecierz nas jest 2 a ich chyba z 50 to SO nie jest mocny
Ale w NO są przynajmniej jakieś atrakcje,a w SO jakie
Robar I ma racje przecierz NO ma jedzenie,a po drogie można iść na polowanie.
Pienik na arenie można się bić tylko 2 razy.A po 2 mistrzem areny jest członek NO
stefan666:
--- Cytuj ---Ja osobiście jestem zwolennikiem nowego obozu bo tam nikt nie każe ci kopać rudy,możesz iść do karczmy i upić się ja beczka.Tam przynajmniej nie jestem sługą Gomeza i jakiegoś świrniętego Y'beriona.Po prostu możesz robić co ci się żywnie podoba
--- Koniec cytatu ---
Ta to weź zaatakun LEE albo wejdzi na 1 rozdziale do magów wody
Ta tylko ze Gomez nie ma panerza z 80 % z futra i jest potezny a Lee i jego zgraja to wiesz takie szczurki a stary obouz jest wiekszy od nowgo i lepszy on zyje dzieki SO bo bez SO zginool by z klodu
--- Cytuj ---SO jest potężny bo był pierwszym obozem w koloni.A skoro jest potężny to dlaczego wolną kopalnie odbiłeś sam z gornem przecierz nas jest 2 a ich chyba z 50 to SO nie jest mocny
--- Koniec cytatu ---
ymm Oboz bractwa teź jest nowy a jest potega a ludzie z No okradaja tych z So bez so kolonia padniee
Boze Mściciel ty kiedys grales w Gothic 1 TAM JEST ARENA TARGOWISKO MAM MOWIC DALEJ?!
--- Cytuj ---Pienik na arenie można się bić tylko 2 razy.A po 2 mistrzem areny jest członek NO
--- Koniec cytatu ---
POKI BEZIO się N IE PRZYLACZY DO SO a i Msciciel nie bij sobie pstow jak masz cos napisac co ma 1 zdanie to zrob edit ostatniego postu
Rhobar I:
--- Cytat: Pienik ---ymm Oboz bractwa teź jest nowy a jest potega a ludzie z No okradaja tych z So bez so kolonia padniee
--- Koniec cytatu ---
Nie padnie ani nie umrze z głodu. Po pierwsze dla tego, że Nowy obóz hoduje ryż. Po drugie dlatego, ze można nadal polowac
Ja jestem za Sektą i NO.
BeoWolf:
Gdybyście byli w Starym Obozie,Strażnicy by od was żądali pieniędzy(a kopacz nie dostaje zbyt dużo pieniędzy)W Obozie na Bagnie nie ma murów-O oznacza że pod zasłoną nocy grupka węży błotnych może Cie pociachac na kawałki.Jedyny Mądry Wybór(dla mnie) To Nowy Obóz,co prawda codzieńnie by Cie okradali ale tam można przynajmniej życ bezpiecznie.
Pozdro Thief
wrzod:
to proste : Nowy Obóz . Mogę się tam bić ze szkodnikami (co uwielbiam) , nie trzeba płacić za ochrone . Nie ma tam Wrzodów czy Shartów i jest tam min. Buster (nauczy akrobatyki) jako jedyny w całej koloni . Ponadto darze tam wiele osób sympatią : Horacy , Pock , Rufus , Klin , Lares , Buster , Wilk , Sharky , Gorn , Torlof , Lee , Jeremiasz , Silas , Cord no i magowie są jakby sympatyczniejsi (Saturas nas nie wygania jak Corristo) jednak trzeba tam uważać na Lewusa czy Księżnego Ryż (ale to lamusy więc na 3 poziomie spoko da się im rade . Dziękuje państwu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej