Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twój wybór obozu
Eregrin:
Ja bym wybrał chyba Nowy obóz. W Starym Obozie, trzeba płacić strażnikom za ochronę.
W Nowym nie ma tego cholernego Wrzóda, Bloodwyna, Gomeza prania mózgu ze strony Guru. Wystarczy, że ma się pancerz i mieczyk, a da sobie radę ze wszystkim ;-).
PS.
Kiedyś, gdy Wrzód się do mnie doczepił, nagle gdzioeś mi zniknął. Chciałem mu pokazać mieczyk w przybliżeniu, doszedłem <W starym obozie> do miejsca, gdzie jest kilka chrząszczy, patrze, a tu leży martwy Wrzód ;-) TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glirycynooleinian:
Ja bym wybrał obóz na bagnie bo:
- Jest najbardziej zorganizowany (w NO są szkodniki, którzy kłócą się między sobą a w SO są cienie, którzy się uważają za elite i wszystkich innych mają za miernote)
- Bagienne ziele na miejscu i za darmo xD
- Strażnicy ÂŚwiątynni to wg. mnie najlepiej wyćwiczeni wojownicy w całej Kolonii
- Magia ÂŚniącego przypomina psionike
- Obóz, który nie wszczyna potyczki z innymi i na odwrót (chodzi o to że NO i SO non stop skaczą sobie do gardeł a Sekta to są te "świry", które rozdają zielsko i dlatego są spoko xD)
Jaszczur:
Nowy Obóz bo:
- Nie ma Bloodwyna i skorpiona(Wrzód jest spoko, bo jak się go zleje to można zabrac jego rzeczy)
- Poszedł bym do OB, dostał kilka cygar,dał je jakimś najemnikom za friko, skumplował się z nimi i byśmy zlali krzykacza (Lewusa też)
- Powiedział bym gościowi z Nowej Kopalni że chcę byc Kretem i dostał od niego pancerz Kreta
- Poszedłym bym do karczmy i się uchlał. :]
kubason:
Ja od razu udaje się do Nowego Obozu to chyba oczywiste. Nie zgadzam się z userami, którzy piszą że zamek to najlepsza fortyfikacja, bo wiecie co....nie ma jak potęga głazu, a co dopiero góry. Więc sądzę, że nikt by nie miał szans zdobyć takiego obozu. A na dodatek nie można go zaatakować z powietrza, na przykład z katapulty, bo miasto jest w ogromnej jaskini. A na dodatek gdyby wojska wroga wdarły się na pole ryżowe można by było zniszczyć tamę i zalać przeciwnika.
laskos:
Hmm... Ja bym poszedł albo do Starego Obozu, albo do Nowego Obozu.
Do Starego dlatego, bo jest dosyć bezpiecznie...
Do Nowego, bo miałby on tak naprawde szanse w realnym starciu. Ma on jedynie 2 przejścia - jeśli je obstawić - są nie do sforsowania...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej