Tereny Valfden > Dział Wypraw
Poszukiwacze złota
Korag:
//Ejże! Tobie tak nie wolno, napisz mi najpierw na pw o co chodzi. ;[
Edit:
// Oj no dobra. Na przyszłość uprzedzaj i mów od razu, gdy będziesz chciał coś swojego wprowadzić.
-A ty, to kim ty właściwie jesteś?-zapytał Korag wyciągając broń. Podejrzany jegomość korzystający z najnowszych krasnoludzkich zabawek spadł nagle z drzewa i zabił następnych wyskakujących zza krzaków rabusiów. To było co najmniej dziwne.
Mohamed Khaled:
Zwą mnie Dartan. ÂŚcigam was od pewnego czasu, ponieważ jesteście jedyni, których ostatnio spotykam. Ostatnio też spotkałem zakonnika, i maga. powiedział. W tym czasie Kratos: Dartan? skąd ja to imię znam... rozmyślał.
Chce się dowiedzieć kilku informacji na temat pewnego maga.
Korag:
-Maga powiadasz? Nie wiem, czy będziemy ci mogli pomóc... Mimo to pytaj, postaraj się tylko mówić szybko bo jesteśmy dosyć zajęci.-odpowiedział nieznajomemu krasnolud.
Mohamed Khaled:
Szukam maga imieniem Kratos. Jestem jego... hmmm... bratem? Chce go zabić, by mieć jego moc uśmiechnął się.
Korag:
-Taaa... No, przynajmniej mówisz otwarcie o co chodzi.-Korag w zadumie potargał brodę i zerknął dyskretnie na Kratosa. -Niestety nie mam pojęcia o czym mówisz. Spróbuj popytać w Efehidon, tam zawsze można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy. No, czas na nas.-
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej