Tereny Valfden > Dział Wypraw

Morderstwa w Ansir

<< < (14/52) > >>

Devristus Morii:
Elf wyruszył w stronę miejsca zamieszkania drwala.

Isentor:
//Aragorn
Dom strażnika wyglądał nieco obskurnie, w zasadzie jak melina. Drzwi nie były zamknięte, strażnik mieszkał samotnie.

//Mogul
Drzwi do domu rybaka otworzyła jego żona. Zdziwiła się na widok orka.
- Yyyy, czego tu?

//Gunses
Gospodarstwo wyglądało na zadbane, na podwórku biegało wiele zwierząt. Dom został zbudowany z cegieł lepszej kategorii. Gunsesa zaczepił młodzieniec przerzucający gnój.
- Witaj Panie! Co Cię do nas sprowadza?

//Devristus
Drwal mieszkał na uboczu w leśnej chatce.

//Isentor
Miejscowi powiesili dzwon w budynku przypominającym strażnice, z czasem jej miejsce przeznaczenia zostało zmienione na kaplice. Używano go głównie do zwoływania mieszkańców i ostrzegania przed niebezpieczeństwem. Kapłan mieszkał na poddaszu.

Devristus Morii:
Elf ruszył w stronę leśnej chaty. Ciekawe czy ktoś tam jeszcze mieszka pomyślał.

Mogul:
W chwili gdy drzwi otworzyły się Mogul skończył jeść. Widząc dosyć negatywną reakcję ork musiał zastanowić się jak podejść do kobiety.
- Witam panią, jestem baronem Peran i szlachcicem Satein Mogul Khan. Przybyłem zbadać sprawę śmierci pani męża. Jego głos był łagodny jak nigdy.

//: w jakiej gminie znajdujemy się?

Hagmar:
Wygląda jak mój stary dom na podgrodziu. Dracon ostrożnie wszedł do środka, nie wiedząc czemu trzymał lewą rękę przy woreczku z solą. Mimo iż w środku było ciemno on widział doskonale dzięki wyostrzonym zmysłom. Zaczął się rozglądać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej