Tereny Valfden > Dział Wypraw
Kurwy, wino i domino!
Hagmar:
//Blaze: Wielebny stoi sobie przed ołtarzem, jesteście sami.
//Adaś, Zelerek Selerek: Grubas gdy zobaczył dracona wystraszył się i wkurwił zarazem.
- Tacticus! Jak śmiesz sie tu pokazywać skurwysynu! Cóz, pomylono biednego Zelerisa z Aragornem. - Przyszedłeś mnei zabić? Om Ci nie wystarczył?
Zeleris Flamel:
Zeleris uśmiechął się smoczo. W taki "swój" sposób. Wyminął Adasia i podszedł do tronu. Spójrzał z góry na księcia i zaśmiał się, trochę jak kanibal widzący grubasa na tacy z jabłkiem w gębie.
- O niee... Nie Tacticus. Gorzej. Jestem Zeleris Flamel, podobnie jak tamten brałem udział w zabiciu Oma. I z chęcią bym to powtórzył. - Na moment zamilkł, po czym parsknął śmiechem. - Nie mam interesu w zabijaniu cię. Załatw grzecznie sprawę mojego towarzysza, to nie wspomnę Tacticusowi, jak bardzo się go obawiasz. Kto wie, może postanowił by odwiedzić to miasto. - Odszedł od tronu i stanął obok Adasia.
Adaś:
Adamus spokojnie przeczekał szybką wymianę zdań, między księciem a Zelerisem. odczekał chwilę aż dracon się cofnie, po czym oświadczył:
-Chce tu założyć filię mojej Kompani Handlowej. Potrzebuje zgody na handel i rozprowadzanie wszelkich dostępnych towarów. Oraz zezwolenia na najmowanie ludzi.
Hagmar:
- Pierdol sie chuju jebany! Straż. Do pomieszczenia wpadło 5 ludzi. - Brać ich! Krzyknął i zaczął uciekać.
//To są ludzie, nie członkowie sekty a innych nie ma na wiki
Anette Du'Monteau:
Niziołek postanowił zaczepić wielebnego. W razie konieczności miał też gotową do załadowania kuszę.
-Przepraszam, cz to ty jesteś wielebnym opiekującym się tą świątynią?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej