Tereny Valfden > Dział Wypraw

Skóry wiwern

<< < (69/94) > >>

Mogul:
//: tylko tutaj chodzi o sparowanie, a nie wiedziałem, że unik jest blokiem. Wydaje mi się, że unik wykonać można

Gunses:
//Wydaje mi się, ze tutaj chodzi o samo parowanie. Można parować bronią, tarczą, szponem. Atak skrzydłem tego nieumarłego dracona można sparować jedynie tarczą. Czyli parujemy atak, zostajemy nadal bardzo blisko samego przeciwnika. Ale nie jest napisane, że nie można wykonać uniku, więc sądzę, że odskoczyć się da, tak samo jak się da odchylić (oczywiście dla ras które są szczupłe a nie zwaliste jak Ork :P)
//Gdyby miało być tak, że nie można wykonać uniku, to powinno być opisane to chociażby tak: Jedyną obroną przeciwko atakowi skrzydłem jest sparowanie tarczą.

Nocturn:
Nocturnus włączył się do walki, w końcu nie będzie się przyglądał. Skupił się, po czym wypowiedział słowa zaklęcia.
- Izipash ipush!
W jego dłoni powstała iskra, która po chwili przeobraziła się w potężną kulę energii. Pocisk został skierowany w bestię.

//Celność i działanie pozostawiam MG.

Mohamed Khaled:
Heshar Anash! wykrzyczał. Kula ognia poleciała wprost na nieumarłego. Heshar anash! kolejna kula, i kolejna poleciała na dracona z kości. Heshar anash! wykrzyczał po raz ostatni. Ostatnia dawka energii na post się skończyła, więc zamieniła się w kule ognia którą Kratos rzucił za pomocą telekinezy w stwora mając nadzieje go zranić

//Ile trafiłem z tych 3 kul, i gdzie zostawiam MG

Aurius:
//: Ja to myślałem że właśnie chodzi że nic innego cię nie ochroni jak tarcza. Ale może i Gutek ma rację

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej