Tereny Valfden > Dział Wypraw
Skóry wiwern
Isentor:
- Pewnie miała tutaj miejsce jakaś potyczka. To co z tymi zwłokami?
//Mogul odzyskał pełnię sił.
//W zasadach jest wzmianka o tym, że jak chcesz odepchnąć lub przyciągnąć przeciwnika to możesz tego dokonać, jest też wzmianka, że jak chcesz coś podnieść to ciężar przedmiotu nie może przekraczać 10kg. Wyciągnięcie zwłok z bagna raczej nie zalicza się do pchnięcia lub przyciągnięcia przeciwnika, który stoi.
Hagmar:
-Zaraz zchawtuje. Wyczulone zmysły dracona w tej chwili bardziej przeszkadzały niż pomagały, podszedł do trupa wyciągniętego przez Auriusa i zaczął się przyglądać.
Veirek:
-Po zbadaniu ich proponował bym je spalić na popiół, czasu kopać nie mamy a i nie wypada zostawiać, jeżeli są spaczone to już w ogóle
Elrond Ñoldor:
// e tam, można gdybać tygodniami, nagiąłem niesprecyzowane zasady, nie podniosłem go, tylko 'przyciągnąłem leżącego przeciwnika, który o dziwo był już martwy!' hi hi
- Co się stało? - zapytał sam siebie gdy się ocknął. Zdawało mu się, ze czuł coś podobnego, gdy przywołał zbyt dużą ilość drzewców w bitwie o Valfden...
Nocturn:
Nocturnus wyciągnął drugiego trupa z wody. Zwłoki nie były zbytnim pocieszeniem zarówno dla oka, jak i nosa.
- Ciekawe jak długo tu leżą?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej