Tereny Valfden > Dział Wypraw

Skóry wiwern

<< < (38/94) > >>

Isentor:

--- Cytat: Gunses w 11 Kwiecień 2013, 00:30:52 ---//Isu powie najlepiej

--- Koniec cytatu ---
//Zniszczone oczywiście.

Isentor był zdumiony tym jak jego dziwaczna kompania wykończyła wiwerny. Popisali się nawet Ci, którzy mieli zbyt małe umiejętności walki, by zadać bestii śmiertelny cios. Być może szczęście nam dziś dopisuje - pomyślał.
- Mamy tutaj niezły burdel, naokoło pełno krwi i wnętrzności. Jeśli nasz tajemniczy tylko dla siebie myśliwy (<lol>) miał racje zaraz pojawi się tutaj więcej wiwern, a my chcemy więcej skór. Bądźcie czujni.

Mogul:
- He he he

//: Isk nic z walki się nie doczepił. Co się dzieje ;d

Hagmar:
//Ja nie wiem. Chory może?  :D
//Kratos, spoko ja twoich myśli nie słysze.

- A żebyś wiedział Kratos że załatwie to po powrocie. Szkoda nerwów na ... - nie dokończył, skupił się na otoczeniu i wyostrzył zmysły.

Isentor:
Nim ork zakończył się śmiać niebo przeszył pisk wiwerny. 3 z bestii unosiły się nad wami w powietrzu, 4 wylądowały po każdej ze stron otaczając was. W sumie zapolowało na was 21 wiwern. Te uniesione w powietrzu przygotowują się do ataku pochwycenia na Kratosa, Elronda i Aragorna. Pozostałe wiwerny uniosły ku kurze ogon z żądłem i przygotowują się do zadania śmiertelnego ciosu.

Wiwerna

//Kratos atakowany jest pochwyceniem.
//Elrond atakowany jest pochwyceniem.
//Aragorn atakowany jest pochwyceniem.

//Veirek atakowany jest przez 2 wiwerny żądleniem.
//Mogul atakowany jest przez 4 wiwerny żądleniem.
//Ra atakowany jest przez 4 wiwerny żądleniem.
//Devristus atakowany jest przez 3 wiwerny żądleniem.
//Isentor atakowany jest przez 4 wiwerny żądleniem.
//Nocturn atakowany jest przez 2 wiwerny żądleniem.

//W przypadku ataku żądleniem niemożliwe jest wykonanie kontrataku i nie oberwanie przy tym żądłem.

Nocturn:
- O kurwa!
Nocturnus wykonał unik, po czym pobiegł za pobliskie drzewo, aby móc miotać kulami energii.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej