Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

[ROZWIÂĄZANY] Dlaczego nie mogę wyłączyć pełnego ekranu w YouTube?

<< < (2/2)

Elrond Ñoldor:
Czyli to wina przeglądarki. Może spróbuj zainstalować poprzednią wersję. Jak to nic nie da, to albo przyzwyczaj się do braku wyłączania tryby pełnoekranowego, albo zmień przeglądarkę. Polecam Chroma.

Jeśli miał porównać przyjazność opery, którą bawiłem się kilka dni temu, to porównałbym ją do Kima Dżon Una i jego przyjaźni do obywateli. ;)

Isentor:
Być może to bug wynikający z ostatniej aktualizacji? Zaktualizuj przeglądarkę do wersji beta ew. zresetuj wszystkie ustawienia i usuń pliki cookies dla Youtube.

irask2:
Zainstalowałem najnowszą operę i problem znikł :)

--- Cytuj ---

Jeśli miał porównać przyjazność opery, którą bawiłem się kilka dni temu, to porównałbym ją do Kima Dżon Una i jego przyjaźni do obywateli.
--- Koniec cytatu ---

Nie no, nie jest tak źle. Cenię Operę za możliwość synchronizacji przeglądarek na kilku komputerach, dzięki czemu na jednym i drugim mam te same ustawienia.
Poza tym, jak dla mnie nie jest taka zła w działaniu.

bonita:
Ja miałam taką sytuację kiedy moja wtyczka Flash była nie uaktualniona, także myślę że ttaj będzie przyczyna

Silion aep Mor:

--- Cytat: irask2 w 13 Październik 2013, 19:52:28 ---Zainstalowałem najnowszą operę i problem znikł :)

Nie no, nie jest tak źle. Cenię Operę za możliwość synchronizacji przeglądarek na kilku komputerach, dzięki czemu na jednym i drugim mam te same ustawienia.
Poza tym, jak dla mnie nie jest taka zła w działaniu.

--- Koniec cytatu ---

Problem rozwiązany, zamykam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej