Tereny Valfden > Dział Wypraw
Test zaufania #2
Nocturn:
Nocturnus dopił piwo, po czym wstał.
- Dzięki za informacje i za piwo! Nie wątpię w potęgę Ekkerund, ale obie rasy są równie ważne do zachowania równowagi. Najlepiej będzie, jeśli od razu udam się do tego dyplomaty. Do zobaczenia!
Nocturnus zostawił pieniądze za piwo i udał się na targ. "Wiewiórka"... Gdzie to jest?
231g - 2g = 229g
Hagmar:
"Wiewiórka", sklep otworzony niedawno charakteryzował się plakatem wiewiórki z toporem w łapkach. Szybko go odnalazłeś.
Nocturn:
No to jestem na miejscu. Gdzieś tutaj powinienem znaleźć dyplomatę, jednakże nie chcę mi się szukać. Zapytam właściciela sklepu. Nocturnus wszedł do sklepu, który wręcz zachwycał bogactwem i przepychem towarów. Za ladą stał czarny dracon, który jednak miał coś w sobie z krasnoluda.
- Witaj! Poszukuję maureńskiego dyplomaty, i handlarza zresztą. Nazywa się Mohamed Kazar. Wiesz gdzie go mogę znaleźć?
Hagmar:
Za ladą stał człowiek, a nie czarny dracon. A sam sklep był raczej biedny niż bogaty.
- Słucham?
Nocturn:
O cholera, chyba pomyliłem sklepy.
- Witaj! Poszukuję maureńskiego dyplomaty, i handlarza zresztą. Nazywa się Mohamed Kazar. Wiesz gdzie go mogę znaleźć?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej