Tereny Valfden > Dział Wypraw
Operacja "Czerwony ÂŚwit" - Jesienna kontrofensywa
Hagmar:
//Takie info, Korag i Kratos ja wam pojade ostro po talentach za ewidentne czitowanie.
Dracon był zadowolony z faktu iż oddano im do dyspozycji komnaty. Aragorn wsłuchał się w wesoło trzaskający ogień w kominku, spoglądając jednocześnie przez okno na miasteczko gotowe do bitwy. Już z okna widział luki i braki w umocnieniach. Jednakże miał on inny pomysł, pokonać ich bez walki. Dowódcą buntu jest Hrabia Grundeweld, to jegp pałac a Kher tylko dowodzi. Co prawda za zdradę karą jest śmierć i pozbawienie przywilejów całego rodu... ale baron mógł złożyć mu ofertę nie do odrzucenia. Zaoferuje mu azyl w Tinrilecie, u orków. Ale oczywiście nie powie mu gdzie... Dracon uśmiechnął się. Ten pomysł był tak chamski i skurwysyński jak tylko można.
Elrond Ñoldor:
- Cieszę się z waszego trzeźwego podejścia. Były czasy, że próżno go było szukać - podniósł kufel w geście uznania.
Aurius:
-Napotkałem w spisach Bractwa tylko na jednego dość kontrowersyjnego przywódcę. Zapewne ci chodzi o czasy rządów sir Meba. Niestety na ten temat nie wiele słyszałem, a sam pomieszkuje w zakonie od niedawna. Jedyny chyba żyjący były mistrz, a właściwie mistrzyni to niejaka panna Patricia de Drake. O sir Mebie słuch zaginął. Podobnie o niejakim Julianie, czy Elthariasie. Wydaje się, jakby na tym stanowisku ciążyła jakaś klątwa.
Mohamed Khaled:
//Dobra, wiem o co cho... Ale zwrócę uwagę, że ja nie sprawdzam ciągle KP... Odkąd zgłosiłem się po ten strój do skrytki w Mrocznym Pakcie, to ani Is, ani żaden MG nie zwrócił na to uwagi... No ale dobra... Co się stało, to się nie odstanie!
Siedział w karczmie popijając piwo...
Devristus Morii:
MG nie będzie chodził za Toba i mówił co masz robić. To że coś dostajesz czy kupujesz nie oznacza,że możesz to użyć. Tak samo w życiu realnym: Gdy pierwszy raz kupujesz gitarę to po to, żeby zdobyć umiejętność grania na niej, nie? I czy wtedy ktoś Ci mówi: Nie kupuj, bo nie umiesz grać? No sorry, ale to ewidentnie jest w Twoich interesach aktualizować swoją karte postaci jak i sprawdzać czy możesz używać danego przedmiotu przed kupnem itd.
Elf poszedł do łazni, aby zmyć brud ze swojej skóry.
P.S Kończę zajęcia po 20.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej