Tereny Valfden > Dział Wypraw

Oblężenie Inkirgaad

(1/17) > >>

Adaś:
Nazwa wyprawy: Oblężenie Inkirgaad
Prowadzący wyprawę: Aragorn, Adaś
Uczestnicy wyprawy: Devristus, Adaś, Korag, Malavon, Gunses
Wymagania: brak

Adamus czekał pod obieżyświatem, na chętnych do niszczenia zamków. Mieli oni na celu zdobycie zamku, posiadające dwie charakterystyczne wieże. A do tego trzeba było ludzi, których jeszcze nie było widać....

Korag:
Ludzi nie było, zjawił się za to krasnolud. Miał już ze sobą cały sprzęt i był gotowy do drogi. -Ha! Toż to mój najemnik Adamus! Rozumiem, że teraz ty dowodzisz oddziałem?-

Devristus Morii:
Witaj Adamusie. Jak zapewne wiesz jestem odpowiedzialny za atak i broń niekonwencjonalną. Z moimi magami spotkamy się na w połowie drogi do granicy Larkos.

Malavon:
-Czas wspomóc swoich. Mruknął do siebie Malavon. -Gdzie się wybieramy Adamusie? Jakiś konkretny cel, czy tak po prostu chcecie kogoś w okolicy naprać?

Adaś:
Adamus spokojnie czekał kiedy zjawił się Korag. Skinieniem się z nim przywitał, a zarazem potwierdził swoje dowództwo. Bez słowa czekał dalej. Następną osobą którą jego oczy ujrzały, była mu znana osoba Deva.
-Słyszałem o tym. Mam nadzieję że twoja broń niekonfesjonalna spełni swoje zadanie.
Ledwie skończył mówić kiedy zjawił się Malavon
-O kogo to moje oczy dawno nie widziały! Ale dobrze że jesteś przydasz się, ruszamy na oblężenie zamku Inkirgaad

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej