Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

[ROZWIÂĄZANY] Podbijanie miast - sam na wszystkich

(1/1)

Zven:
Witam. Gothica 3 przechodzę drugi raz. Za pierwszym razem przyłączyłem się do Buntowników i tak samo jest tym razem. Problem polega na tym, że miasta muszę oswobadzać sam. Przy odbijaniu Montery, powinienem liczyć na pomoc Buntowników, którzy kryją się dookoła miasta. Nic bardziej mylnego. Musiałem robić wszystko sam. Pamiętam, że miałem tak i wcześniej, gdy pierwszy raz przechodziłem grę. Proszę o pomoc.

Elrond Ñoldor:
A wykonywałeś zadania dla tych buntowników? Dopiero jak zdobędziesz ich zaufanie, rozpocznie Ci się zadanie "Odbij Monterę". Wówczas Ci pomogą.

D303PL:
Miałem taki sam problem ale zawsze z Gota brałem Gorna i wszystko poszło z płatka.

dafort:

--- Cytat: Elrond w 21 Listopad 2012, 11:10:13 ---A wykonywałeś zadania dla tych buntowników? Dopiero jak zdobędziesz ich zaufanie, rozpocznie Ci się zadanie "Odbij Monterę". Wówczas Ci pomogą.

--- Koniec cytatu ---
Ja jak poszedlem do tych co siedza przy ognisku niedaleko farmy okazalo sie ze nikogo nie ma. Ide na farme a tam tylko miecze po nich zostaly(chyba rzucili sie na te krowy co je mialem ubic). I questa nie moglem dokonczyc ;/

Pozatym ci buntownicy nawet jak ci pomagaja to i tak walcza jak sieroty i gina po kilku ciosach. Wszystko trzeba zrobic samemu.

jeryrep:
Dlatego ja zawsze rozpoczynam podboj od niewolnikow, wyrabie tam wszystkich a potem przechodze tam gdzie sa buntownicy. Z kolei jak ci pomagaja to zawsze jest lzej, bo wszyscy przynajmniej nie rzucaja sie na ciebie. Jedynie w Monterze Sanford sie dosc przydaje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej