Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic w cienkim opakowaniu.
Isentor:
Trudno będzie znaleźć po Polsku, bo Polskie wersje okładek w wysokiej rozdzielczości udostępniają dopiero od gothic 3.
Jaszq:
Nie no błagam ; ) Jak już drukować samemu to tylko coś porządnego. Jeżeli nie zależało by mi na okładce, to kupiłbym w dystrybucji cyfrowej ;D
Marzę, że kiedyś CDP wyda reedycje takich gier jak Morrowind, Oblivion czy Gothic w premierowych okładkach i z full wyposażeniem dodatkowym. Niestety to tylko marzenie...
Nocturn:
--- Cytat: Jaszq w 07 Październik 2012, 17:30:39 ---Nie no błagam ; ) Jak już drukować samemu to tylko coś porządnego. Jeżeli nie zależało by mi na okładce, to kupiłbym w dystrybucji cyfrowej ;D
Marzę, że kiedyś CDP wyda reedycje takich gier jak Morrowind, Oblivion czy Gothic w premierowych okładkach i z full wyposażeniem dodatkowym. Niestety to tylko marzenie...
--- Koniec cytatu ---
Oj też bym chciał. Szczerze mówiąc, znalezienie Morrowinda/Gothic (jedynki) po polsku, w premierowych okładkach i dvd boxach 14mm graniczy z cudem. A takie premierowe wydanie G1, z kartami i medalionem jest aktualnie warte ~200 zł + trzeba mieć dużo szczęścia, żeby takowe spotkać. Sam poszukuję Morrowinda z premierową okładką i w dvd boxie, no i po polsku naturalnie, ale póki co, niezbyt mi to wychodzi.
Jaszq:
--- Cytat: Nocturn w 07 Październik 2012, 19:18:24 ---Sam poszukuję Morrowinda z premierową okładką i w dvd boxie, no i po polsku naturalnie, ale póki co, niezbyt mi to wychodzi.
--- Koniec cytatu ---
To jest nas dwóch ; ) Niestety nigdy nie spotkałem się z taką edycją po polsku. Nawet Obliviona takiego nie widziałem ;(...
Nocturn:
--- Cytat: Jaszq w 07 Październik 2012, 21:29:03 ---To jest nas dwóch ; ) Niestety nigdy nie spotkałem się z taką edycją po polsku. Nawet Obliviona takiego nie widziałem ;(...
--- Koniec cytatu ---
Oblivion... Premierówka była w takim pudełku, ale i późniejsze wersje "premierowe" były. Morrowinda kiedyś gdzieś widziałem w takim pudełku, ale później już się z nim nie spotkałem, a szkoda ;[
Tak czy inaczej, na ten rok chyba poszukiwania zakończę, w następnym poszukam tych rarytasów.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej