Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic w cienkim opakowaniu.
Jaszq:
Witam,
Jako posiadacz sporej kolekcji gier trzymam większość z nich na półce z przegrodami na dvd. Dawno temu nabyłem Gothic Universe (1 + 2 + NK +3), ale w grubych opakowaniach (szerokości trochę grubszej niż normalne gry). Ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem G3 i ZB w edycjach Topseller, czyli premierowa okładka i cienkie opakowanie. Moje pytanie brzmi: czy spotkaliście się kiedyś z Gothic 1, 2 lub Noc Kruka w cienkim, standardowym opakowaniu i z normalną okładką?
Pozdro!
Inferno:
Ja tak Saga Gothic I-II za kilka zł po allegro chodzi. I do tego Złota edycja. Chyba Xk Gold Extra Klasyka?? Nie znam się na tych wydaniach itd, tylko na grach :P
Elrond Ñoldor:
Dla mnie normalne, standardowe opakowanie wygląda tak:
Jeśli chodzi Ci o taki kartonik, wielkości płyty, to chyba w czasopismach można znaleźć.
Inferno:
--- Cytat: Elrond w 04 Październik 2012, 15:47:35 ---Dla mnie normalne, standardowe opakowanie wygląda tak:
Jeśli chodzi Ci o taki kartonik, wielkości płyty, to chyba w czasopismach można znaleźć.
--- Koniec cytatu ---
O WÂŁAÂŚNIE!! taka saga gothic I-II. 15 zł z dostawą na allegro.pl chodzi :). Nic tylko kupywać
Nocturn:
--- Cytat: sernik1994 w 04 Październik 2012, 15:20:19 ---Witam,
Jako posiadacz sporej kolekcji gier trzymam większość z nich na półce z przegrodami na dvd. Dawno temu nabyłem Gothic Universe (1 + 2 + NK +3), ale w grubych opakowaniach (szerokości trochę grubszej niż normalne gry). Ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem G3 i ZB w edycjach Topseller, czyli premierowa okładka i cienkie opakowanie. Moje pytanie brzmi: czy spotkaliście się kiedyś z Gothic 1, 2 lub Noc Kruka w cienkim, standardowym opakowaniu i z normalną okładką?
Pozdro!
--- Koniec cytatu ---
Jasne. Sam długo poszukiwałem, ale znalazłem. Poprzeglądaj Allegro, Gumtree, Tablica.pl, a może akurat znajdziesz? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej