Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zadanie szkoleniowe - Victoria Alvareth

(1/2) > >>

Anette Du'Monteau:
Vi stawiła się w wyznaczonym miejscu. Musiało nieco czasu upłynąć zanim mogła wyjśc na zewnątrz, ale w końcu  udało się opuścić dotychczasowe miejsce pobytu. Dojrzała mężczyznę, który wspominał jej o treningu.
-Jak widać stawiłam się na miejsce i jestem w pełni gotowa do działania.

Isentor:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Widzę, że masz broń. Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 20 metrów od Ciebie.
//Jest już po zmroku, mamy 19:38.

Anette Du'Monteau:
Vi pokiwała głową i ruszyła w stronę zagrody. Zgrabnym skokiem przebyła ogrodzenie. Teraz stała przyglądając się bacznie wszystkiemu dookoła.

Isentor:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Victorią w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinna sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młoda, czeka Cię walka. Wyposażenie masz? Gotowa żeś?

Tak opisujemy wydarzenia, narracje.

Tak opisujemy myśli.

--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---

- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.

--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---

//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.

--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---

Anette Du'Monteau:
//Jestem Victoria, nie Walentin :P

-Jeszcze jak słońce. Na dowód słów Vi ściągnęła z pleców metrowe ostrze ze stali. Ciekawe co takiego mi zgotowali ci ludzie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej