Tereny Valfden > Dział Wypraw
Walentin - zadanie szkoleniowe
Walentin:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe
Prowadzący wyprawę: Isentor
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Podstawowa znajomość technik walki dowolną bronią.
Uczestnicy wyprawy: Walentin
Walentin usiadła w cieniu najbliższego drzewa, oczekując na przybycie Respeva...
Isentor:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Widzę, że masz broń. Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 20 metrów od Ciebie.
//Ja jestem prowadzącym wyprawę, Respev to NPC.
Walentin:
Dziewczyna z lekkim zdziwieniem spojrzała na Respeva po czym ruszyła bez słów w stronę zagrody. Idąc powolnym krokiem, zbliżała się coraz bardziej do skromnych, wiejskich zabudowań. Walentin rozglądała się dookoła, podziwiając malowniczy urok tego miejsca. Mijając małą, drewnianą bramę, weszła na podwórze...
Isentor:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Walentin w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinna sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młoda, czeka Cię walka. Wyposażenie masz? Gotowa żeś?
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---
Walentin:
- Z wyposażenia mam tylko i aż miecz... więc chyba jestem gotowa.- Walentin chwyciła za rękojeść i ze złowieszczym uśmiechem zrobiła kilka pewnych kroków do przodu, dając tym samym oznakę gotowości. Tylko jedno przyszło jej na myśl. Oby to było coś małego...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej