Tereny Valfden > Dział Wypraw
Legolas - zadanie szkoleniowe
Legolas:
Nazwa wyprawy: zadanie szkoleniowe
Prowadzący wyprawę: Respev
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Podstawowa znajomość technik walki dowolną bronią.
Uczestnicy wyprawy: Legolas
Legolas czekał cierpliwie co jakiś czas wypatrując rycerza w płytowej zbroi.
Isentor:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Widzę, że masz broń. Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 20 metrów od Ciebie.
//Ja jestem prowadzącym wyprawę, Respev to NPC.
Legolas:
Legolas zerwał się na równe nogi. Ocenił odległość i ruszył w kierunku zagrody. Bo chwili szybkiego biegu był już na miejscu, czekając na kolejne wyzwanie.
Isentor:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Legolasem w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młody, czeka Cię walka. Wyposażenie masz? Gotów żeś?
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---
Legolas:
Legolas dobył miecza jaki otrzymał na czas szkolenia. Przybrał odpowiednią pozycje. Ugiął lekko nogi w kolanach.
- Gotów !
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej