Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Polecanie graczy [zgarnij bonusy]
Isentor:
--- Cytat: Gunses Cadacus w 28 Maj 2015, 12:28:06 ---Wziąłem na przetrzymanie do dzisiaj ;)
To bym chciał się ubiegać o to:
gracz zapisuje się do gry z Twojego polecenia [50 grzywien]
polecony przez Ciebie gracz tworzy domostwo [50 grzywien]
polecony przez Ciebie gracz wykonuje zadanie szkoleniowe [100 grzywien]
polecony przez Ciebie gracz dołącza do organizacji i bierze udział w dowolnej wyprawie [100 grzywien]
polecony przez Ciebie gracz gra w Marant 30 dni, a jego aktywność nie spada poniżej 80% [500 grzywien]
Nie wiem jak z aktywnością, nie wiem jak to sprawdzić.
--- Koniec cytatu ---
Możesz sobie doliczyć hajs.
DarkModders:
Creed jest zarejestrowany na forum od 31 Grudnia 2014 roku.
Polecony przez Ciebie gracz gra w Marant 60 dni, a jego aktywność nie spada poniżej 80% [1000 grzywien]
Mała nagroda by sie przydała ;)
Evening Antarii:
Poleciałam grę Armin.
polecony przez Ciebie gracz gra w Marant 30 dni, a jego aktywność nie spada poniżej 80% [500 grzywien]
polecony przez Ciebie gracz gra w Marant 60 dni, a jego aktywność nie spada poniżej 80% [1000 grzywien]
polecony przez Ciebie gracz gra w Marant 90 dni, a jego aktywność nie spada poniżej 80% [3000 grzywien] [tytuł szlachcica]
(gra 154 dni)
Nie wiem czy dobrze to rozumiem. Aktualnie w tym momencie jej aktywność to 100%.
[member=1]Isentor[/member]
Armin:
Grę poleciła mi Evening Antarii
Xvier aep Deler:
--- Cytat: Evening Antarii w 01 Czerwiec 2015, 22:22:15 ---Poleciałam grę Armin.
polecony przez Ciebie gracz gra w Marant 60 dni, a jego aktywność nie spada poniżej 80% [1000 grzywien]
polecony przez Ciebie gracz gra w Marant 90 dni, a jego aktywność nie spada poniżej 80% [3000 grzywien] [tytuł szlachcica]
(gra 154 dni)
Nie wiem czy dobrze to rozumiem. Aktualnie w tym momencie jej aktywność to 100%.
[member=1]Isentor[/member]
--- Koniec cytatu ---
Nagroda przyznana.
--- Cytat: Szeklan z Tihios w 01 Czerwiec 2015, 19:24:51 ---Creed jest zarejestrowany na forum od 31 Grudnia 2014 roku.
Polecony przez Ciebie gracz gra w Marant 60 dni, a jego aktywność nie spada poniżej 80% [1000 grzywien]
Mała nagroda by sie przydała ;)
--- Koniec cytatu ---
Nagroda przyznana.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej