Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Nie mogę ''przeszukać'' zwierząt.

(1/2) > >>

INq77:
Witam, dzisiaj ściągnąłem Zmierzch Bogów i po zainstalowaniu wyskakiwał błąd ''where is guru'' ale z nim uporałem się ściągając patcha 100_106(w razie potrzeby podam linki) Gra normalnie się włącza, wszystko działa lecz podczas wykonywania misji z pokrzywami, które trzeba wydobyć ze ścierwojadów napotkałem poważny problem z mianowicie po zabiciu danego stworzenia nie mogę nic z niego zabrać. Dotyczy to wilków, ścierwojadów i wszystkiego co hasa po Myrtanie. Myślałem, że może w tej części trzeba nauczyć się odpowiedniej umiejętności aby to wykonać ale zaniepokoił mnie fakt, że nada zabitym zwierzakiem nie ma jego nazwy. Leży tylko ciało i nic nie mogę z tym zrobić. Gdy np. na arenie kogoś pokonam to mogę go normalnie ograbić, lecz w przypadku zwierzyny niestety jest to niewykonalne. Oglądałem wiele filmików przedstawiających początek w ZB i każdy normalnie pozyskiwał ze swoich ofiar skóry, mięsa, zęby itd.(oczywiście nie wszystko na początku, ale mięso zawsze) I nikt nie klikał na ślepo, tylko miał normalny napis nad każdym trupem. Proszę o bardzo szybką pomoc bo zaraz po skończeniu Gothica 3 chciałem zabrać się za ZB ale z tym błędem daleko nie zajadę. Pozdrawiam i życzę miłych chwil spędzonych z tym tytułem :)

Isentor:
Jeśli zainstalowałeś najnowszy patch do gry nie możesz kontynuować rozgrywki ze starych zapisów gry. Rozpocznij nową grę i sprawdź, czy błąd będzie nadal występował. Nie powinien.

INq77:
Naturalnie rozpocząłem nową grę ale błąd występuje nadal. Myślisz, że patch 1.75_14 (Edycja rozszerzona) pomoże? bo właśnie go ściągam. Bo wątpię, że coś źle instaluje a innej przyczyny nie widzę. I jeszcze jedna mała prośba, link do tego właściwego patcha(najnowszy, najlepszy itd.) A czy winna może być sama gra? Bo ZB niestety ściągnąłem a nie kupiłem...

Nocturn:
Myślę, że to wina patcha. Ogólnie w Zmierzchu Bogów jest bug za bugiem. Wydanie tak niedopracowanej gry to żenada, ale mimo bugów, gra mi się nawet podobała.

Isentor:

--- Cytat: INq77 w 14 Sierpień 2012, 00:52:30 ---Naturalnie rozpocząłem nową grę ale błąd występuje nadal. Myślisz, że patch 1.75_14 (Edycja rozszerzona) pomoże? bo właśnie go ściągam. Bo wątpię, że coś źle instaluje a innej przyczyny nie widzę. I jeszcze jedna mała prośba, link do tego właściwego patcha(najnowszy, najlepszy itd.) A czy winna może być sama gra? Bo ZB niestety ściągnąłem a nie kupiłem...

--- Koniec cytatu ---
Edycja rozszerzona powinna pomóc. Tutaj masz edycja rozszerzoną w najnowszej wersji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej