Tereny Valfden > Dział Wypraw

Polowanie na Havekarów

<< < (8/12) > >>

Adaś:
Havekarzy są to handlarze, głównie zajmujący się nielegalnym handlem broni. W naszym przypadku, havekarzy zaopatrują w broń forty oraz mniejsze oddziały zgromadzenia. Havekarami zostają zazwyczaj kupcy podążający za rządzą zysku, a że Zgromadzenie potrzebuje broni, tak więc popyt wywołał podaż.

Hagmar:
I pewnie psują Ci krew i interesa co skarbie? Mi też, Tacticus miał z Tobą dobrego układa takoż i ja kce go mieć. Odparł pociągając nosem. Nu, tedy mówże gdzie te skurwysyny są.

Adaś:
Zgadza sie, ich dzialalnosc ma bardzo negatywny wplyw na moje interesy. Co do twego pytania nie wiem gdzie konkretnie sa, ale mam rownie wazne informacje. Otoz jest kupiec ktory jest najwazniejszym dostawca zgromadzenia. Posiada on bardzo duzo informacji na temat bierzacych dostaw. Mozna by rzec ze jest zwierzchnikiem pozostalych kupcow. Z tego co sie dowiedzialam jego karawana, z nim na czele wlasnie zmierza w kierunku jednego fortu zgromadzenia, na poludnie od Marcham.

//: Przepraszam za wszelkie bledy oraz jakosc posta, ale nie dam rady przed robota, na tym fonie czegos wydziergac.

Adaś:
Zgadza sie, ich dzialalnosc ma bardzo negatywny wplyw na moje interesy. Co do twego pytania nie wiem gdzie konkretnie sa, ale mam rownie wazne informacje. Otoz jest kupiec ktory jest najwazniejszym dostawca zgromadzenia. Posiada on bardzo duzo informacji na temat bierzacych dostaw. Mozna by rzec ze jest zwierzchnikiem pozostalych kupcow. Z tego co sie dowiedzialam jego karawana, z nim na czele wlasnie zmierza w kierunku jednego fortu zgromadzenia, na poludnie od Marcham.

//: Przepraszam za wszelkie bledy oraz jakosc posta, ale nie dam rady przed robota, na tym fonie czegos wydziergac.

Hagmar:
No... to czeba mu złożyć wizytę. Ma jakąś obstawę?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej