Tereny Valfden > Dział Wypraw

Siec, czy nie siec - oto jest pytanie

(1/4) > >>

Nocturn:
Nazwa wyprawy: Siec, czy nie siec - oto jest pytanie
MG: Koza123
Wymagania: Walka dowolną bronią [50%]
Uczestnicy: 1 (Nocturn)

//ÂŹle przekopiowałem. W nazwie tematu nie powninoo być "Nazwa wyprawy"  <facepalm>

Koza123:
Siedziałeś w siedzibie Szwadronu oczekując na kogoś, kto przekaże Ci szczegóły zadania. Nie trwało to długo. Po chwili stanął przed Tobą łysy mężczyzna z opaską na lewym oku i blizną tuż obok ust. Popatrzył na Ciebie i skrzywił usta w ironicznym uśmiechu.
-Twoim zadaniem jest udać się do wioski K'efir i porozmawiać z tamtejszą przywódczynią. Nazywa się Renfri. Szczegóły poznasz na miejscu. Jeśli uda Ci się wykonać robotę i wrócić tu żywym, cóż... . Nie ukrywam, że znacznie urośniesz w moich oczach. A teraz ruszaj, robota czeka.- Mówił, nadal uśmiechając się drwiąco, choć ostatnie zdanie wypowiedział twardym, żołnierskim tonem.

Nocturn:
-W porządku. Zaraz wyruszę do wioski Ke'fir.
Nocturn poszedł do kwatery po swój ekwipunek i butelkę rumu. Zaraz po tym wyruszył w drogę. Przedzierając się przez lasy i łąki, w końcu spotkał jakiegoś rolnika.
-Rolniku, jak daleko do wioski Ke'fir?
Odrzekł:
-Widzisz ten las? Za nim leży wioska Ke'fir.
-Dzięki!
Rzekł Nocturn udając się do lasu. W lesie spotkał wilka, ale, że już walczył z wilkiem, ten nie sprawił mu problemu.
W końcu dotarł do wioski. Spacerował po wiosce w poszukiwaniu domu Renfri. W końcu znalazł budynek różniący się od pozostałych, wyglądał na ważny. Zapukał do drzwi. Otworzyła pewna kobieta. Nocturn rzekł:
-Witaj! Poszukuję Renfri, przywódczyni tej wioski.
Rzekła:
-Witaj. To ja. Co Cię tu sprowadza?

Koza123:
Nocturn, taka robota nie ma sensu. Zapoznaj się z tym. Kiedy już to zrobisz, możemy pomyśleć o kontynuacji zadania.

Nocturn:
//Z lasu wybiegł dzik więc go zabiłem. AHA, znowu się zbłaźniłem...  <ignorant> <lol>

//Dobra, kontynuujmy. Niech będzie, że jestem już na miejscu, u tej Renfri. Co dalej?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej