Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Problemy z uruchamianiem gry
Isentor:
--- Cytat: E-lenc ---No, dobra hmm... ale dlaczego jak po raz trzeci(realy) chciałem odpalić Noc kruka wczoraj se kupiłem, to mi wyskakuje że nie mam zainstalowaneg G2!!! I nie mogę przez to odpalić nocy kruka!
--- Koniec cytatu ---
Dziwne skoro pliki są to nie powinien wystepować taki błąd. Spróbuj może zainstalować G2 uruchomić ponownie kompa, a następnie zainstalować NK i też uruchomić ponownie kompa. Naprawdę dziwny błąd...
P.S.
A G2 masz orginalne ?
E-lenc:
No właśnie tak robiłem!!! Wczoraj zinstalowałem NK rano... a wieczorem pograłem sobie z 1,5 i NIC! Wszystko GOOOD, w nocy zeszłem sobie pograć i Goood, a rano dziś włączyłem goood a teraz wieczorem..... nie chciał się włączyć! zainstalowałem normaly G2 wyłącz\ włącz komp zainstalowałem NK i co i DUPA BLADA nie ma G2(komunikat wyskoczył) strasznie się poirytowałem, i teraz pisze...
Isentor:
--- Cytat: E-lenc ---No właśnie tak robiłem!!! Wczoraj zinstalowałem NK rano... a wieczorem pograłem sobie z 1,5 i NIC! Wszystko GOOOD, w nocy zeszłem sobie pograć i Goood, a rano dziś włączyłem goood a teraz wieczorem..... nie chciał się włączyć! zainstalowałem normaly G2 wyłącz\ włącz komp zainstalowałem NK i co i DUPA BLADA nie ma G2(komunikat wyskoczył) strasznie się poirytowałem, i teraz pisze...
--- Koniec cytatu ---
To wyślij opis błedu do CD Projektu w końcu to oni polonizowali grę i wydali ją w polsce więc jeśli masz dwa orginały i taki bład to oni powinni ci coś doradzić. Poszukaj kontaktu na http://www.cdprojekt.pl
Maksous:
Eh, ale jak ci nie szła noc kruka to może nie ściągnąłeś pacza?
Garret:
Najlepiej najpierw zrób reinstalke Gothica ll, puźniej zainstaluj Noc Kruka. I pamiętaj by pod żadnym pozorem nie włączać ani razu gry z tego menu co wyskakuje - wiele osób po tym nie mogło już włączyć dodatku. Ewentualnie jak nie idzie to jak to powiedział Maksous ściągnij patcha.
Z poważaniem
Garret
Nawigacja
Idź do wersji pełnej