Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Edycja Kolekcjonerska
Virran:
Witam, poszukuję edycji kolekcjonerskiej do gry Gothic II (nie noc kruka). Jeśli ktoś miałby takowy egzemplarz lub znał kogoś kto mógłby mi go odsprzedać proszę pisać na e-mail dawidpszeniczny@gmail.com
Isentor:
W grę wchodzi tylko Polska edycja gry? Bo z tego co pamiętam pierwsza jak i druga część gry nie miały edycji kolekcjonerskiej. Była jedynie edycja premierowa sprzedawana w pudełku. Obecnie dostępna jest jedynie wersja sagi Gothic, która zawiera Gothic, Gothic II i Noc Kruka.
Virran:
Może i nie była to "oficjalna wersja kolekcjonerska, ale chodzi mi tu o czystą polską edycje gry, z soundtrackiem bez żadnych dopisków Platynowa Kolekcja czy Extra Klasyka.
Isentor:
Edycja również dostępna była tylko w Niemczech. Zwykła wersja premierowa Nocy Kruka zawierała 2CD. Jeden CD z grą i drugi z soundtrackiem. Wersje pewnie już nie do kupienia. Możesz szukać z ciekawości na allegro. Nie jestem d końca pewny ale wersja sagi Gothic zawiera wszystkie bonusy dodawane wcześniej na dodatkowych płytach. W końcu nie trudno upchać to na płytę DVD.
Nocturn:
Polecam poszukać na Allegro, ewentualnie na Gumtree lub Tablica (często można tam znaleźć towar, którego nie ma na Allegro) .
Jeśli chodzi o taką "czystą" edycję, to w Biedronce były. Co prawda bez soundracka, ale czyste.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej