Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

[ROZWIÂĄZANY] Problem z polowaniem na smoki. (Nieśmiertelny smok)

(1/2) > >>

YanCo:
Ostatnio grałem w gothic 2 i miałem problem.otóż gdy poszedłem na polowanie na smoki to po zabiciu 3 smoków wyskakuje dialog u garonda że wszystkie smoki zabiłem,dodaję że nie poszedłem na lodowego smoka bo nawet u orika nie ma w dialogu rozmowy że potrzebuję więcej informacji o smokach,oraz to że jestem bohaterem zabijając wszystkie smoki.Co jest grane jeszcze raz gre zainstalować czy od nowa mam zaczynać?aha i gdy byłem u lodowego smoka to były tylko 2 rezczy do powiedzenia o tym kim jest ten smok i jakiemu bogu służy.Więc nie wiem co za problem.

Isentor:
Naładuj oko Innosa i zabój ostatniego smoka. Może się dialogi po tym ogarną. Tak czy owak smoki, będziesz miał zabite.

YanCo:
No sęk w tym że oko miałem cały czas naładowany przed każdą walką ze smokiem,przy ostatnim smoku to były tylko 2 zdania ze kim jest i skad pochodzi rozmowa sie zakonczyla,walcze z nim i jest niesmiertelny:(nie moge go zabic,a dialogi to troche za wczesnie byly przy kazdym smoku oprocz bagiennym gdzie bylo w porzadku.

Isentor:

--- Cytat: YanCo w 22 Lipiec 2012, 14:34:29 ---No sęk w tym że oko miałem cały czas naładowany przed każdą walką ze smokiem,przy ostatnim smoku to były tylko 2 zdania ze kim jest i skad pochodzi rozmowa sie zakonczyla,walcze z nim i jest niesmiertelny:(nie moge go zabic,a dialogi to troche za wczesnie byly przy kazdym smoku oprocz bagiennym gdzie bylo w porzadku.

--- Koniec cytatu ---
Ataki na smoki przeprowadziłeś wraz z towarzyszami?

YanCo:
A co mają towarzysze żeby ze mną zabijali smoki?Ostatnio jak grałem nie było problemu,tylko treaz mam problem naładowane oko innosa ide na lodowego smoka sa tylko 2 dialogi i nastepuje koniec rozmowy nic nie mowi ze moc oka innosa sie wyczerpala nastepuje walka i nawet go nie moge zranic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej