Tawerna Gothic > Serwis
25 lipca - uczcijmy 7 urodziny Tawerny przy kuflu piwa
Izabell Ravlet:
Pojechałbym, to tylko godzinka jazdy... Ale mnie nie puszczą :(
Isentor:
Za dwa lata wszyscy już będziecie pełnoletni, więc problem zniknie. Fajnie byłoby, gdyby wszyscy mający już teraz 18 i więcej lat zebrali chęci na ucztowanie przy piwie.
Anv:
18 jest, chęci są, kasa jest. Tylko Wrocek daleko. A i mnie ostatnio kompletnie w domu nie ma, że niedługo stwierdzą iż się na stałe wyprowadziłem. Choć inicjatywa genialna, wypić z takimi mordami...
PS. Nif, jakbym jechal to pewnie z Tobą, z Wawy, ciuffą.
Isentor:
--- Cytat: Anvarunis w 19 Lipiec 2012, 21:29:31 ---PS. Nif, jakbym jechal to pewnie z Tobą, z Wawy, ciuffą.
--- Koniec cytatu ---
Nif coś wspomniał, że ogarnął tani autobus. Ale to pewnie rozwinie temat jak wejdzie na forum.
Patty:
--- Cytat: Anvarunis w 19 Lipiec 2012, 21:29:31 ---PS. Nif, jakbym jechal to pewnie z Tobą, z Wawy, ciuffą.
--- Koniec cytatu ---
Jak już Is wspominał, ogarniałem transport do Wrocławia, ale odrzuciłem pociąg ze względu na cenę, która jak na tak krótki wyjazd jest po prostu zaporowa.
Ale ogarniałem też busy i mam dobrą alternatywę. Firma nazywa się Polski Bus i jest naprawdę pewna i sprawdzona. Autokar ma klimatyzację, Wi-Fi, jedzie ok. 6-7 godzin. Cena to 30 złotych za jedną osobę. Imo nice.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej