Tereny Valfden > Dział Wypraw
Pomagając sąsiadom
Lord Hejgen:
Wreszcie - powiedział po czym wyciągnął miecz i pobiegł do krwiopijcy. Owad tak jak poprzedni dobrze unikał ciosu. Miał kilka prawie celnych ciosów. Swoim żądłem pociął skrawki koszuli. A była taka fajna. No ale dobra, Anims chwycił porządnie miecz i zamachnął się na krwiopijce. Niestety owad został lekko ranny. Densad powtórzył cios i tym razem krwiopijca padł.
Anette Du'Monteau:
//: Rozpisz nieco dokładniej jak możesz, bo z takimi umiejętnościami zabijanie w dwóch ciosach i niewielkim stażem jakoś tak nie pasuje :P
Lord Hejgen:
Wreszcie - powiedział po czym wyciągnął miecz i pobiegł do krwiopijcy. Owad tak jak poprzedni dobrze unikał ciosu. Miał kilka prawie celnych ciosów. Swoim żądłem pociął skrawki koszuli. A była taka fajna. No ale dobra, Anims chwycił porządnie miecz i zamachnął się na krwiopijce. Niestety owad został lekko ranny. Densad powtórzył cios, jednak nie trafił. Krwiopijca powtarzał ciosy tak że Anims się wywrócił. Szybko się podniósł i zaczął ponowie atakować. Jednak każdy jego cios był pechowy. Po pewnym ciosie owad zaatakował Densada, jednak ten uniknął jego ciosu. Ale gdy wykonał już unik potknął się o gałąź. Miecz mu odleciał i wbił się kilka metrów od niego. Krwiopijca podleciał do niego, i już miał go dźgnąć, jednak Anims podniósł się i szybko podbiegł do miecza. Wziął miecz do ręki i z całej siły walnął w brzydkiego potworka. Krwiopijca padł a Anims otrzepał się.
//Poprawione.
Anette Du'Monteau:
//: Ok, mogłeś po prostu edytować tamten post. Tak na przyszłość. I nie zawsze chodzi o to żeby potwór zrobił więcej ruchów, tylko żebyś jakoś kombinował postacią zamiast ciągle pisać o potknięciach. Wiadomo, że jakieś zawsze będą ale nie musza być przy każdym ruchu. To tak nawiasem.
Bestia dogorywała leżąc na ziemi. Targały nią ostatnie drgania i próby chwycenia się uciekających chwil życia. Niestety nie było szans na nic.
Teraz mogłeś odetchnąć. Dwa stwory stanowiące zagrożenie padły.
Lord Hejgen:
Udało się. Idę szukać dalej. - powiedział po czym ruszył szukać kolejnego potwora
//Ile tak ogólnie mam zabić tych stworów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej