Strefa pomocy > Gothic
Gothic - crash POMOCY!
malposz:
W trakcie instalacji DirectX było napisane, że mam nowsze lub równorzędne DirectX, więc nie ma potrzeby ich aktualizować
Isentor:
--- Cytat: malposz w 26 Czerwiec 2012, 12:27:07 ---Parametry komputera:
WindowsMX 8.1
Intel(r) Core(TM) 2 Duo CPU
E4500 @ 2.20GHz
1.19GHz, 2.00 GB RAM
NVIDIA GeForce GT220
Plik:
[VDFS]
$:\Data\*.VDF,255
Data\*.VDF
[END]
To wszystko co było w tym pliku.
--- Koniec cytatu ---
Plik jest ok. I jaki masz system operacyjny?
malposz:
WindowsMX 8.1 by MalcolmX
Isentor:
--- Cytat: malposz w 26 Czerwiec 2012, 12:33:25 ---WindowsMX 8.1 by MalcolmX
--- Koniec cytatu ---
To modyfikacja. Z tego co się orientuje wynika z niej wiele błędów związanych ze sterownikami i bibliotekami. Nie mogę Ci pomóc w tym przypadku, znam tylko ewentualne patenty radzenia sobie z tym błędem na normalnych systemach Windows.
Proponuje Ci kompletne usunięcie gry. Odinstaluj grę jakimś narzędziem do czyszczenia systemu. Usuną się wtedy wszelkie wpisy w rejestrze. Wykasuj folder z grą, ale zrób obie kopie stanów zapisu gry. Zainstaluj grę ponownie ale odpal instalacje ręcznie z pliku setup na prawach administratora (uruchom jako administrator). Po zainstalowaniu gry nie wrzucaj starych zapisów. Odpal grę z pulpitu na prawach administratora. Włącz nową grę. Przejść się kawałek. Zapisz i wyłącz. Uruchom ponownie komputer. Dopiero teraz wrzuć stary zapisany stan gry. I sprawdź, czy będzie działał. Jeśli pominiesz któryś krok, bo będzie szybciej - patent może nie zadziałać.
malposz:
Dziękuję za pomoc, a wiesz może jakie programy tak usuwają, może jakaś nazwa, bo ja nie znam się na takiego typu sprawach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej