Siema wszystkim starym i nowym userom
Zacznę od tego, że raczej mało osób mnie tu pamięta, i nie wiem nawet, czy "zasługuje" żeby wpisać się w tym temacie, jednakże początek mojej pseudo-aktywności na tym forum zaczął się cytując z profilu 15 Kwiecień 2007, 18:05:16. Miałem wtedy raptem niecałe 12 lat i chodziłem do 5? 6? klasy podstawówki. Portal odwiedzałem na samym początku bardzo regularnie, udzielając się głównie w dziale Gothic II, gdyż to jest moja ulubiona część serii. Zasłynąłem z paru gaf na tym forum, o których starsi userzy na pewno pamiętają.
Co u mnie słychać? Dopiero, co zaczęły się wakacje nie narzekam na brak zajęcia jest go czasami nawet w bród, ale cieszę się i nie cierpię na nudy. W tym roku zdałem do 2 klasy technikum, ale ocenami zbytnio nie chciałbym się chwalić, bo po prostu nie ma czym. W następnym roku będzie lepiej
Gry. Po gothicu było ich sporo. Z tych wartych uwagi, to raczej Wiedźmin i Wiedźmin 2, Risen, Assasin's Creed i Assasin's Creed 2, Fallout 3, Far Cry 2 i jeszcze sporo innych.
Tawerny raczej już tak często jak parę lat temu odwiedzał nie będę, zapał na gry Gothic mi już przeszedł, choć poznałem tutaj wiele fajnych osób, oraz to, co najbardziej wciągało mnie w tym forum, czyli stary klimatyczny Marant. Nie wiem jak teraz jest w tej grze, czy już wszystko poszło pełną parą, czy nadal wprowadzane są zmiany, aczkolwiek życzę wszystkim twórcą gry, i całej załodze Tawerny Gothic, sukcesów i dalszego rozwoju serwisu i forum. Pozdrawiam.