Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Euro 2012 - Obstawiamy
Isentor:
Moje typy:
Holandia wygrywa z Danią
Niemcy wygrywają z Portugalią
--- Cytat: Dyum w 09 Czerwiec 2012, 02:20:18 ---Zajebaliśmy ostro, a przecież trzymaliśmy w ręce każdy możliwy atut - przewaga jednej bramki, jednego zawodnika, ilości oddanych strzałów... Powtarzam to od zawsze - Smuda nie powinien zajmować miejsca, które zajmuje. To kompletny idiota.
--- Koniec cytatu ---
Daj spokój. Odniosłem wrażenie, że zadanie na drugą połowę brzmiało "gramy na czas i w obronie". Ataku praktycznie nie było. Ogarnęli się dopiero po tym jak Grecy strzelili bramkę, ale też grali głównie w defensywnie. Pewnie plan Smudy. Irytowali mnie strasznie komentatorzy. Obie drużyny grały bezczelnie na czas. Negatywne komentarze leciały tylko w stronę Greków. Patrioci od 7 boleści się znaleźli.
--- Cytat: Dyum w 09 Czerwiec 2012, 02:20:18 ---Szczęsny się nie popisał i miał dużo szczęścia, że Tytoń obronił ten karny, bo inaczej nie byłby zbyt dobrze zapamiętany.
--- Koniec cytatu ---
Prawda jest taka, że gdyby nie faul Szczęsny wpuściłby w sytuacji sam na sam. Wybrał mniejsze zło.
--- Cytat: Dyum w 09 Czerwiec 2012, 02:20:18 ---Generalnie to spotkanie oglądało się dużo mniej przyjemnie niż to między Czechami a Rosją. Widać było nerwy obu drużyn, liczne błędy, często brak pomysłów. Nasi nie wytrzymali tempa, ale to nie ich wina. Powinno się pojawić kilku zmienników, a tak to Smuda dokonał tylko jednej WYMUSZONEJ zmiany. On jest naszą porażką, bo piłkarzy mamy kilku naprawdę klasowych.
Btw, chyba najlepiej zagrał Piszczek.
--- Koniec cytatu ---
Wiesz mają z Biedronką umowę, że na boisku muszą się pokazać twarze z reklamy. Inaczej nie będzie kaski. To wyrabiają normę. <lol>
Anv:
Też stawiam, że Holandia wygra. Tak ze 2:1. A W drugim Portugalia, myślę też o remisie ale jednak nie. Obstawiam 1:0
Jagusiaa:
Ja obstawiam :
Portugalia wygra z Niemcami
Holandia z Danią
Elrond Ñoldor:
Moje typy:
Holandia - Dania 2:0
Niemcy - Portugalia 1:1
Eric:
Portugalia zostanie złojona, nie łudźmy się. O Danii nie mówiąc.
--- Cytat: Isentor w 09 Czerwiec 2012, 09:26:06 ---Daj spokój. Odniosłem wrażenie, że zadanie na drugą połowę brzmiało "gramy na czas i w obronie". Ataku praktycznie nie było. Ogarnęli się dopiero po tym jak Grecy strzelili bramkę, ale też grali głównie w defensywnie. Pewnie plan Smudy. Irytowali mnie strasznie komentatorzy. Obie drużyny grały bezczelnie na czas. Negatywne komentarze leciały tylko w stronę Greków. Patrioci od 7 boleści się znaleźli.
--- Koniec cytatu ---
Smuda to fatalny szkoleniowiec. Generalnie za późno się obudziliśmy, bo widać było, że jak zaczęli podpinać pod akcje Lewego, to się zaczynało coś dziać pod polem karnym Greków. Trójka z Dortmundu to najlepsze dobro naszej reprezentacji, ale jak widać nikt nie raczył tego do końca wykorzystać. Myślę, że o losach meczu zaważyła sytuacja Perquisa z pierwszej połowy. Gdyby strzelił (a przecież to była taka wyłożona patelnia) to już by się nam raczej ten mecz nie wymknął spod kontroli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej