Tereny Valfden > Dział Wypraw
Futerka wilka czas zdobyć
Jagusiaa:
- Nie boję się...- powiedziała, po krótkim zastanowieniu dodała- ...Gdybym była sama to owszem. Strach by mnie opętał. Nigdy nie wiadomo na jak duże stado wilków się trafi. Cóż.. los sprawił, że musiałam szybciej dorosnąć. Liczę sobie dopiero 15 lat.
Thor Gromowładny:
E. To gdzie twoi rodzice. Przecież jesteś jeszcze niepełnoletnia. Ale to nic. - powiedział. Chwilkę potem przyjaciele dojeżźali od bramy. Thor zapytał się - A może ty masz jakieś pytania?.
Jagusiaa:
- Ojciec nie żyje. Matka została po drugiej stronie portalu. Ja byłam zmuszona wyruszyć tutaj, by zarobić pieniądze dla rodziny. To,że nie jestem jeszcze pełnoletnia, to nie znaczy,że zachowuję się jak dziecko. Psychicznie już dorosłam. Jak na razie nie mam pytań. Ruszajmy dalej.
Thor Gromowładny:
Dobrze - odpowiedział. Drużyna właśnie wyjeżdżała poza mury miasta. Kierowali się w stronę lasu. Po jakiś 40 min byli już głęboko w lesie. Po chwili Thor usłyszał jakieś warczenie. Kilka minut potem znowu usłyszał warczenie aż z krzaków wyskoczył wilk. Thor krzyknął - Z chodź z konia to http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Wilk.
Isentor:
//Podawaj statystyki przeciwników linkowane na wiki.
//Jako prowadzący wyprawę musisz atakować za przeciwników. Bierz pod uwagę to co masz napisane w bestiariuszu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej