Strefa pomocy > Gothic
Problem z początkiem trzeciego rozdziału.
Jagusiaa:
Witam,
od paru dni próbuję pokonać orka-wojownika. Ktoś polecił mi żebym miała przy sobie ich broń - Krush Pach (nie wiem czy dobrze napisałam ) , bo niby wtedy przyjmą mnie jako "przyjaciela" . Ale ork nadal mnie pokonuje pomimo broni. Jest ze mną jeden góru z Sekty,ale nie chce mi pomagać pod pretekstem,że magia na nich nie działa. Nie wiem jak przejść dalej.
Z góry dziękuję za pomoc ;)
Adaś:
Musisz się udać na cmentarzysko orków z Talasem(?), on ciebie zostawi przy moście a ty idziesz dalej i siepiesz wszystko jak leci. Na cmentarzysku dopiero Ba`la Lukora spotkasz (nw czy pamiętam dobrze że to on). I tam wykonujesz queściaka dla niego, a na końcu go zabijasz.
Orki będą ciebie traktować jako przyjaciela dopiero na początku 5 rozdziału jeśli się nie mylę. I tylko pod warunkiem że będziesz miała Ulu-mulu.
Btw. Nie wiem czy mnie oczy mylą ale widzę nową kobitę na forum :o
Jagusiaa:
Owszem , jestem dziewczyną :D
Tylko,że ja nie mam żadnego zadania dla Baala Lukora, jest tylko "Cmentarzysko Orków" ostatni zapis jest o tym,że połączyłam siły razem z nim i ,że musimy przeszukać to miejsce. Mam go teraz zabić,czy jak ? może coś źle zrobiłam ?
Adaś:
Wyjaśnię mniej więcej po kolei:
1. Udajesz się na cmentarzysko orków, które znajduje się po drugiej stronie mostu do którego prowadzi cię Talas(?). Most jest po prawej jak idziesz z górki do sekty(mówię na zapas).
2.Po drodze siepasz wszystko, przekręcasz kołowrót i wchodzisz.
3.Mijasz parę zwłok strażników świątynnych, oraz zabijasz paru orków myśliwych/zwiadowców.
4.Dochodzisz do pomieszczenia w którym Bal walczy z orkami, ty mu pomagasz i wykonujesz zadanie.
Mam nadzieję że klarowne. Ew. możesz poczytać sobie jakiś poradnik, w którym lepiej jest to wyjaśnione.
Jagusiaa:
Wykonałam wszystko co napisałeś, ale mówię,żeby wykonać zadanie,muszę pokonać orka-wojownika,co mi się jeszcze nie udaje.Może gdzieś jest jakaś lepsza broń ? Najlepsza moja to : Zardzewiały miecz dwuręczny (obrażenia 61) umiejętności mam na adepta,bo brakuje mi pkt umiej. na mistrza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej