Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dostęp do galerii Marantu
Gunses:
Anv, tobie to nie pasuje, a Darlenitowi tak! Z resztą miałeś pisać tutaj, jeśli chce się zaklepać ;>
Mówiłem Is, że to nie dobry pomysł ;/ Teraz się będą kłócić ;/
Anv:
A to tego nie zauważyłem. Nie mam zamiaru się kłócić, kiedyś mi się spodobał to wsopmniałem o nim. Z drugiej strony obecnie nie mam pomysłu na wykorzystanie obrazka, więc jakby Darlenit chciał to niech bierze, przy bliższym przyjrzeniu się to i ciemnawy facet tam jest, maurenem zalatuje. Bardziej będzie pasował.
Elrond Ñoldor:
Te grafiki są genialne. Zauważyłem nawet moją z domku :) Nie wiem po co je usuwać.
Gunses:
Genialne, ale nie wszystkie do wykorzystania. Niektóre są o takich fantastycznych rzeczach, że aż niemożliwych do wprowadzenia na marancie.
Isentor:
--- Cytat: Elrond w 13 Maj 2012, 23:25:49 ---Te grafiki są genialne. Zauważyłem nawet moją z domku :) Nie wiem po co je usuwać.
--- Koniec cytatu ---
Usuwać z galerii. Jeśli dodajemy wpis na wiki i umieszczamy w nim grafikę lokacji lub postaci. To nie ma sensu, żeby były one w dwóch miejscach i niepotrzebnie wprowadzały w błąd graczy jako grafiki "do wykorzystania".
--- Cytat: Gunses w 13 Maj 2012, 23:30:18 ---Genialne, ale nie wszystkie do wykorzystania. Niektóre są o takich fantastycznych rzeczach, że aż niemożliwych do wprowadzenia na marancie.
--- Koniec cytatu ---
Wait for it...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej