Strefa pomocy > Gothic
Błąd Cant find file
Anv:
Jak dla mnie to wystarczyłoby, chyba gdybyś ściągnął sobie zwyczajnie ten pliczek i wrzucił. Jak wpiszesz go w google to jestem pewien, że znajdziesz.
Demonical Monk:
A on nie leży przypadkiem w którymś pliku .vdfs? Spróbuj skasować Vdfs.dat w głównym katalogu, czy jak on tam się zwał (ten ten co ma kilka megabajtów). Plik jest indeksem wszystkich tych wirtualnych woluminów, jeśli zostanie skasowany to gra przy następnym uruchomieniu go odtworzy. Obstawiam, że wcześniej go źle wygenerowało.
HaXbOx:
Ja też tak miałem ,poszukaj na yt,albo na spryciarze.pl
HaXbOx:
albo poszukaj na themodders.org minipatcha.Ja zapomniałem jak się takie robiło,ale jak sobię przypomnę to odpowiem :*
HaXbOx:
Udało mi się przypomnieć!Więc tak-Ja miałem błąd z odnalezieniem pliku muzycznego:_WORK\DATA\SOUNDS\ITMW_ORCAXE_03.MRM.(najlepiej sobie zanotować)I trzeba zrobić tak,że wchodzimy w folder_WORK,potem DATA i jak widzimy NIE ma folderu SOUNDS,więc go tworzymy i tworzymy plik (najlepiej tekstowy *txt)o nazwie pliku nieodnalezionego (w moin przypadku ITMW_ORCAXE_03)nazywamy plik bez rozszerzenia .MRM.Teraz trzeba zająć się stworzeniem rozszerzenia,więc odpalamy Win RAR'a lub 7z itd.
wchodzimy w folder SOUNDS i zmieniamy nazwę rozszerzenia z .txt na .MRM.
To samo robimy w przypadku nieodnalezieniu pliku ...........blablabla :) w folderze blablablabla....... :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej