Tereny Valfden > Dział Wypraw

Stale sobą być? Cichy karczmarski zwiad w Atusel

<< < (20/50) > >>

Gunses:
- Nie czytam w myślach... Zresztą, co to daje? Sami wiecie o czym myślicie. Ja jestem jasnowidzem. Widzę to co działo się w przeszłości i to co stanie się w przyszłości. Muszę mieć jakąś zahaczkę. Coś powiązanego z tematem o który chcecie zapytać.

Lord Hejgen:
//Mogę zapytać wprost o to co stało się z wioską.

Iddeous:
- Chcemy wiedzieć kto i w jaki sposób spowodował zniknięcie wioski Wyręby. Tylko nas to interesuje.- powiedział nagle Iddeous. Pomóż nam Esmeraldo.

:// Altair, przecież o co innego mamy pytać? I nie traktuj tak szwadronowiczów :D

Protektor:
Nasz przyjaciel hrabia Gunses Cadacus chciał by wiedzieć co się stało z jego wioską. Wysłał swoich znajomych po miejscach, by się czegoś dowiedzieli. Pomóż nam, będziemy ci bardzo wdzięczni. - powiedział.

//I znowy to samo. Przepraszam jakiś dzisiaj rozkojażony jestem. <facepalm> ;(

Gunses:

--- Cytat: Haksen w 11 Maj 2012, 19:24:31 ---Nasz przyjaciel hrabia Gunses Cadacus chciał by wiedzieć co się stało z jego wioską. Wysłał swoich znajomych po miejscach, by się czegoś dowiedzieli. Pomóż nam, będziemy ci bardzo wdzięczni. - powiedział.

//I znowy to samo. Przepraszam jakiś dzisiaj rozkojażony jestem. <facepalm> ;(

--- Koniec cytatu ---
Ahahahahahahah xDDD Niezła akcja :D Jak odpisujesz, to patrz na górze nad emotoikonkami masz Temat: .... Jest to nazwa wątku w jakim się pisze, więc na tym się wzoruj :P

- Interesują was nieciekawe rzeczy. Słyszałam od swoich Braci i Sióstr, że zła moc tam się pałętała. Mówili, żeby nie patrzeć w przeszłość, ale przecież wam odmówić nie mogłabym. Przyprowadziliście moją najwierniejszą przyjaciółkę. Macie coś, co pochodzi z tamtego miejsca? - spyta - Cokolwiek. Może to być jakaś drobnostka, kamyk, guzik, moneta, cokolwiek. Macie coś?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej