Tereny Valfden > Dział Wypraw

Stale sobą być? Cichy karczmarski zwiad w Atusel

<< < (37/50) > >>

Iddeous:
Iddeous oraz Anims ruszyli za garbatym. Kostnica na szczęście była niedaleko. - Prowadź Quasimodo!- rzekł do członka bractwa. Po chwili biegu chyba dotarli na miejsce.

Gunses:
Kostnica, jak to na te czasy wypadało, była pod ziemią, aby zapewnić dość chłodną temperaturę. Weszliście głównymi drzwiami i zeszliście po schodach na jakieś 10 metrów pod ziemię. Była tam sala, w której na stołach leżały ciała. Sala wymalowana była na biało, blachą wyłożone były ściany od połowy i podłoga. Całość podtrzymywana była kolumnami. Przy jednym z ciał, świeżo przywiezionym kręcił się ubrany w biały kitel jegomość, zapewne patolog. Nie zauważył was.

Lord Hejgen:
Tam jest - powiedział po czym dodał do Quasimoda - Poczekaj chwilę zagadamy go a ty podejdź do ciała. - po czym ruszył do człowieka. Przywitał się - Witaj me imię to Agorid Mendon a mój kompan to Isgarod Wolwen. Chcieliśmy się ciebie zapytać jak to jest pracować przy trupach.

//Wymyśliłem fałysze imiona ponieważ nie wiem jaki jest twój scenariusz. A potem te imiona mogą się przydać. Oczywiście to będzie obowiązywało tylko u tego faceta

Iddeous:
Iddeous przeczuwał, że patolog niełatwo da się odciągnąć od trupów. Zauważył, że Anims od razu podszedł do tego gościa. - Mógłby trochę poczekać. - pomyślał sobie żołnierz. Ale musiał niestety pójść za nim. Anims zagadał do niego zbyt otwarcie. Iddeous postanowił udawać takiego lekko zaniepokojonego a ka przerażonego obecnością trupów. - Bo, bo, bo my.. Jesteśmy początkującymi medyka,kami. Dowiedzieliśmy się, że podczas pra, praktyk mu.. musimy parać się z trupami. Chcielibyśmy wiedzieeć jak to jest? Jesteśmy ciekawymi ludzkiego ciała.. Aa,ale ja no trochę jestem zaniepokojony.- dukał z udawanego przerażenia Iddeous. Quasimodo, musisz wyczekać na odpowiedni moment. On musi się ogadać..- pomyślał.

:// Od dzisiaj moja aktywnosć na forum drastycznie zmaleje.. Komputer mi padł,  ;( Więc będę pisał zaledwie 1,2 może 3 posty dziennie. W poniedziałek jadę do warszawy i będę od środy..

Lord Hejgen:
//Buahaha ja też jade do Warszawy z 3 gim. I też będę3 dni czyli do środy. Może się spotkamy :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej