Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (199/1739) > >>

Isentor:

--- Cytat: Elrond w 07 Czerwiec 2012, 21:10:13 ---Zasady proste, ale to co pisze na samym dole, jest. Hmm... czy ktoś zwraca uwagę na liczby?

--- Koniec cytatu ---
No teraz będzie musiał. Bo będzie wiadome, czy można rozciąć w pół smoka lub złamać miecz przeciwnika. Jak możesz zauważyć po statystykach materiałów takie skrajne rzeczy będą możliwe ale w przypadku jeśli skrzyżujesz najsłabszy minerał przeciwko najmocniejszemu. Przynajmniej nikt nie powie - a skąd to się wzięło.

Gunses:
Powie wam, że właśnie ten nowy system przestał mi się podobać. A miała na to wpływ tylko jedna rzecz. Jak wg mnie, przelała ona czarę goryczy, którą mogłem przełknąć do tej pory.

http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Wilk

--- Cytuj ---Broń: kły
Ostrość: 8
Wytrzymałość: 15

Bestia: wilk
Wytrzymałość: 1
--- Koniec cytatu ---

Anv:
Nie zauważyłem tego ;o Isu, nie wydaje Ci się, że robisz powoli z marantu grę do której potrzebny będzie kalkulator? Coraz bardziej zatracamy wpływ czynnika ludzkiego. Może w ogóle poprośmy Monka o skrypt, bedziemy tylko sobie wyklikiwać kiedy idę na wyprawę itd. jak w jakims "Gladiatusie". A to mi obliczy czy pokonuję bandytę, wilka, sarnę, dzika.

Isentor:

--- Cytat: Gunses w 07 Czerwiec 2012, 22:34:04 ---Powie wam, że właśnie ten nowy system przestał mi się podobać. A miała na to wpływ tylko jedna rzecz. Jak wg mnie, przelała ona czarę goryczy, którą mogłem przełknąć do tej pory.

--- Koniec cytatu ---
Na takie posty mam jedną odpowiedź. Puknij się za przeproszeniem w łeb. Staram się wszystko zdefiniować. Do tej pory było masę narzekania, że to i tamto nie zostało nigdzie spisane. Tak teraz masz to spisane. Wiesz już jaką bronią możesz przełamać inną broń. Wiesz już jaką bronią możesz przebić się przez pancerz przeciwnika. Czyż nie tego wcześniej chciałeś? MASZ TO JUÂŻ OKREÂŚLONE. DZIÊKUJ ZA WIEDZÊ. Twoje narzekanie jest już narzekaniem dla samego narzekania. Pytałem w tej sprawie kilkukrotnie. Większości się to podobało. Tyle z mojej strony.

Hagmar:
A mnie to odpowiada.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej