Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Isentor:
--- Cytat: Thor Gromowładny w 07 Czerwiec 2012, 12:31:38 ---wymaganiami jest żeby mieć 100% siecznej. Ale po zmianie statów nie ma nigdzie wymagań więc ogłółem ja co ma 50% siecznej mogę takie coś używać. Trochę to dziwne.
--- Koniec cytatu ---
Masz się utosunkować do zarzutów Gunsesa, a nie dostosować. <facepalm> Czekamy na Twoje wyjaśnienia względem multikont.
Nie wiem co jest w tym dla Ciebie dziwnego. Masz na wiki rozpiskę co możesz robić na danym poziomie specjalizacji. Nic Ci więcej do szczęścia nie potrzeba.
Thor Gromowładny:
--- Cytuj ---Masz się utosunkować do zarzutów Gunsesa, a nie dostosować. <facepalm> Czekamy na Twoje wyjaśnienia względem multikont.
--- Koniec cytatu ---
A co ja się będę tłumaczył, jak za miesiąc znowu ktoś mnie oskarży o multikonto. A jeśli chodzi o drugie konto. Może i faktycznie piszę jak ten cały Anims(którego nie znalazłem w spisie użytkowników)ale ja się wzoruje na tym jak inni piszą. No bo jak bym sam coś napisał to by wogóle nie miało sklepienia. Czy jakoś tak.
Rikka Malkain:
--- Cytuj ---Thor z nowo poznaną przyjaciółkę wyruszyli na polowanie na wilki żeby zdobyć trofea. Gdy byli w lesie zaatakował ich wilk. Bohaterzy wygrali ale Jagusia została ranna, a Thor zebrał trofea z wilka. Następnie pojechali jeszcze głębiej do lasu, gdy nagle atakują ich 2 wilki. Z początku idzie dobrze Anims pokonuje wilka, Jagusia także go pokonuje, ale podczas walki rozwiązuje jej się chusta do tamowania krwotoku. Jagusia straciła przytomność. Thor pomógł jej jak tylko umiał i razem ruszyli z z powrotem do miasta.
--- Koniec cytatu ---
Najpierw piszesz o sobie jako Thor, potem jako Anims i znowu jako Thor, bo się na nim wzorujesz?
Thor Gromowładny:
Nie no tak się grać nie da.
Isentor:
Więc kopiujesz posty Animisa, by się na nim wzorować? To samo IP, to oczywiście przypadek, a przeszłość z zakładaniem multikont jest już przeszłością? Nie mam zamiaru biegać nad Tobą z pałą i nawoływać do poprawy. Ogarnij się jednak.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej