Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (193/1739) > >>

Mogul:
To może dasz radę przemieścić to na poziomie, lub wielkości tego kółka, świata (hiperłącza) w profilu, a na stronach w tematach po pasku aktywności, przy przyciskach pokaż profil, reputacja i pw?

Isentor:

--- Cytat: Mogul w 04 Czerwiec 2012, 20:41:58 ---To może dasz radę przemieścić to na poziomie, lub wielkości tego kółka, świata (hiperłącza) w profilu, a na stronach w tematach po pasku aktywności, przy przyciskach pokaż profil, reputacja i pw?

--- Koniec cytatu ---
W wolnej chwili się z tym pobawię.

Gunses:

--- Cytuj ---Thor z nowo poznaną przyjaciółkę wyruszyli na polowanie na wilki żeby zdobyć trofea. Gdy byli w lesie zaatakował ich wilk. Bohaterzy wygrali ale Jagusia została ranna, a Thor zebrał trofea z wilka. Następnie pojechali jeszcze głębiej do lasu, gdy nagle atakują ich 2 wilki. Z początku idzie dobrze Anims pokonuje wilka, Jagusia także go pokonuje, ale podczas walki rozwiązuje jej się chusta do tamowania krwotoku. Jagusia straciła przytomność. Thor pomógł jej jak tylko umiał i razem ruszyli z z powrotem do miasta.
--- Koniec cytatu ---

Thor pisze o tym jak ANIMS (Jest taki gracz u mnie na zadaniu) zabija wilka. Ewidentnie multikonto, i po prostu Thor/Anims zapominał się i wkopał się tym swoim innym nickiem.

Nie było mnie, były Ursynalia (SLAYER, Limp bizkit, In Flames, Nighwtish, Billy Talent, Jelonek, Hunter i inni) 1-3 czerwca. Teraz już jestem.

Isentor:
Guciu zawsze na straży. Cóż więc Thor ma na swoje usprawiedliwienie?

Galeria Marantu została powiększona o 85 nowych grafik.

Rikka Malkain:
Czyli Anims to Thor, a wcześniej też Hydra i Protektor (czy jakoś tak)? Czy już nigdzie nie jest bezpiecznie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej