Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Hagmar:
--- Cytat: Isentor w 04 Czerwiec 2012, 19:08:25 ---Jak możecie zauważyć w moim profilu część danych forum od części danych Marantu oddziela ikonka gry. Gdy w nią klikniemy zostaniemy przeniesieni do ekwipunku postaci na wiki/ Czy takie rozwiązanie uważacie za dobre, szybkie i przejrzyste?
--- Koniec cytatu ---
Bardzo :) Mam pytanie, można nosić koszule a na to napierśnik?
stefan666:
A ja powiem tak wybór padł demokratycznie zadecydowała większość w tej sprawie, także ustawa przyjęta i jedziemy dalej ;*
Isentor:
--- Cytat: Aragorn w 04 Czerwiec 2012, 19:28:37 ---Bardzo :) Mam pytanie, można nosić koszule a na to napierśnik?
--- Koniec cytatu ---
Tak, ogólnie sprawa wygląda tak, że wszystko można nosić na ubraniach. Oczywiście w granicach zdrowego rozsądku, żeby nikt nie zakładał spodni na szatę. We wpisie o ekwipunku na samym dole jest to zdefiniowane.
Mogul:
Nie wiem czy zrozumiesz. Kliknij w swój profil i spójrz w miejsce, gdzie jest nick, obecna ranga. Jest tam właśnie ta tablica i status. Taki malutki błędzik, tarcza jest pod napisem dostępności.
Isentor:
--- Cytat: Mogul w 04 Czerwiec 2012, 20:32:48 ---Nie wiem czy zrozumiesz. Kliknij w swój profil i spójrz w miejsce, gdzie jest nick, obecna ranga. Jest tam właśnie ta tablica i status. Taki malutki błędzik, tarcza jest pod napisem dostępności.
--- Koniec cytatu ---
Podpiąłem to pod ikonki w profilu. Dlatego tak widać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej