Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (183/1739) > >>

Isentor:

--- Cytat: Aragorn w 02 Czerwiec 2012, 17:01:38 ---Jest dobrze tak jak jest napisane. Nie wiem za bardzo co można zmienić.

--- Koniec cytatu ---
Przed chwilą poprawiłem 12 poważnych błędów w spisie. ;)

Isentor:
Wstępnie specjalizacje zrobione. Zauważyłem, że do hejtowania byli wszyscy. Do pomocy mam dwie osoby. Dziękuję. :-\

Zabieram się za: http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Umiej%C4%99tno%C5%9Bci_rasowe
Jeśli funkcja jest pogrubiona to znaczy, że wstępnie wpisałem tam to co będzie w aktualizacji. Pozostałe rzeczy nie są poprawione.

Patty:

--- Cytat: Isentor w 02 Czerwiec 2012, 15:03:16 ---http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Specjalizacje_walki

Poprawiam jak leci. Jestem w tej chwili otwarty na wszelkie sugestie ograniczeń dla danych typów specjalizacji.

--- Koniec cytatu ---
Taka uwaga - zamiast "można strzelać tylko pod kątem prostym", nie lepiej napisać coś w stylu "można strzelać tylko na wprost"?

Inna sugestia:

--- Cytuj ---Jesteś na tyle celny by z odległości do 80 lub 400 metrów trafić przeciwnika w oko. (podczas jazdy konnej w kłusie lub galopie do 40 lub 200 metrów)
--- Koniec cytatu ---
Ja wiem, że w fantasy roi się od zajebistych kuszników i łuczników, ale żeby z tak niecelnej broni trafić z dwustu metrów (w galopie!) w oko, to trzeba być chyba bogiem. Sorry, ale mi to w ogóle nie leży. Kusza to nie karabin wyborowy, łuk zresztą podobnie, strzela się raczej w obramowany cel niż w konkretny punkt.

Anv:

--- Cytat: Isentor w 02 Czerwiec 2012, 17:50:04 ---Wstępnie specjalizacje zrobione. Zauważyłem, że do hejtowania byli wszyscy. Do pomocy mam dwie osoby. Dziękuję. :-\

--- Koniec cytatu ---

Jak będziesz zabierał się za wprowadzanie rasy wilkołaka, to daj znać. Nie ukrywam, że z myślą o tej rasie tworzyłem nową postać, więc chętnie pomogę, a i fajnie by było móc mieć jakiś wpływ na kształt tego tworu.

Mogul:
Coś mi nie pasuje. Imo jest to troszkę dziwne.

--- Cytuj ---Krasnolud

Niziołek

Dzięki niskiemu wzrostowi potrafisz pokonywać wąskie korytarze i szczeliny. Trudniej również trafić w Ciebie z broni dystansowej.

Funkcja - Minus 50 metrów do zasięgu perfekcyjnej celności z broni dystansowej i broni palnej przeciwnika.

Strzelec wyborowy

Krasnoludzi ble...

Funkcja - Plus 50 metrów do zasięgu perfekcyjnej celności z muszkietów. Plus 20 metrów do zasięgu perfekcyjnej celności z pistoletów skałkowych.
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej