Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (174/1739) > >>

Isentor:
Dodane:
- Przebudować magię.
- Przebudować umiejętności.
- Poprawić statystyki przeciwników (bestiariusz).
- Dodać zawody (czeladzie), gdzie gracz będzie mógł zarobić pieniądze.
- szkoły walki wręcz
- nową magię starożytną
- nowe umiejętności magiczne
- wilkołaki jako rasę grywalną
- aktualizacje mapy
- wampira doskonałego
- przygotować poradnik jak rozpocząć grę

--- Cytat: Gunses w 24 Maj 2012, 08:45:36 ---Pogrubione są obecnie tworzone?

--- Koniec cytatu ---
Tak.

--- Cytat: Grison w 24 Maj 2012, 13:14:20 ---A temat z zasadami rozpoczynania rozgrywki? Nie wiadomo co się ma. :/
Cen na trofea też nie potrafię odnaleźć.

--- Koniec cytatu ---
Są ceny za skóry, ceny za trofea zostaną umieszczone przy tym co można otrzymać z potworów.

Grison:
Lolz. Isq teraz Pieniczka zacznie ignorować, bo głos prawdy to przecież "nikomu niepotrzebny hate, nie wprowadzający nic do dyskusji".
Kocham to forum.  <;

Isentor:

--- Cytat: Grison w 24 Maj 2012, 23:27:01 ---Lolz. Isq teraz Pieniczka zacznie ignorować, bo głos prawdy to przecież "nikomu niepotrzebny hate, nie wprowadzający nic do dyskusji".
Kocham to forum.  <;

--- Koniec cytatu ---
Przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się jakie obowiązki pełni Mistrz Gry. Wtedy zrozumiesz, że nawet nie mam teraz siły i czasu na tłumaczenie się z zarzutów, które są po prostu głupie.

Grison:

--- Cytat: Isentor w 24 Maj 2012, 23:47:56 ---Przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się jakie obowiązki pełni Mistrz Gry. Wtedy zrozumiesz, że nawet nie mam teraz siły i czasu na tłumaczenie się z zarzutów, które są po prostu głupie.

--- Koniec cytatu ---
Nie wątpię że nie masz ani siły, ani czasu, ani nawet ochoty, czy też potrzeby, na "tłumaczenie się". Po prostu postaw się czasami w sytuacji zwykłego gracza, który twierdzi, że coś jest złe, a coś dobre. Popierają go 2-4 osoby bardziej lub mnie doświadczone w grze, które twierdzą inaczej niż reszta graczy ze zdaniem: "kocham Iszętoła, co on zrobi jest boskie, oddam mu swoje dziewictwo." Mimo to w większości przypadków taki zwykły gracz z pomysłem na inne rozwiązanie danej kwestii zostanie zignorowany lub zgaszony zdaniem uosabiającym, że "jam jest Iszętoł, jam jest Miszcz Gry i ja wiem najlepiej, gdyż mi (często tylko Tobie) się tak najbardziej podoba i tak właśnie postąpimy, moi drodzy". Tyle razy pomysły wprowadzane do gry wbrew grającym okazywały się dziwne i psujące rozgrywkę, a ty nadal (przynajmniej moim zdaniem) nie wyciągasz tyle wniosków ile mógłbyś wyciągnąć. Ot i problem. ;/

Gunses:
Z tym, że Is nie gra, a wprowadza zmiany to fakt niezaprzeczalny.
Grisku, Pieniku, Mantosie, moglibyście tutaj wymienić od myślników co waszym zdaniem jest źle? Nie chciałbym, żeby to się zgubiło. Wiecie, jak zaczniemy nad jednym typem zasad gry siedzieć kilka dni, to się cholernie wydłuży wprowadzenie nowej wersji (chociaż i tak czekamy od grudnia (!))
Spiszcie tutaj dotychczasowe uwagi i postaramy się je przejrzeć jak już szkielet nowych zasad powstanie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej