Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Gordian Morii:
--- Cytat: Evening Antarii w 21 Wrzesień 2016, 11:47:15 ---[member=11843]Gordian Morii[/member]
Z tym, że schematy niewolnika przechodzą na gracza? Pomyliło mi się xd
--- Koniec cytatu ---
Tak. Posiłkowałem się tym zapisem.
--- Cytat: Funeris Venatio w 09 Sierpień 2015, 13:40:11 ---Do tego ustaliliśmy, co następuje, co zostaje ogłoszone powszechnie graczom i wchodzi w życie natychmiastowo:
--- Koniec cytatu ---
Ale wiecie ile to czytania tych głupot w stylu: Wielki Ktoś Tam ma zaszczyt ogłosić, że...
Swoją drogą skoro to podforum jest pisane luźno przez nas jako człowieków a nie postacie, to po co zabawa w takie pierdoły? Drakoński teleport powinien być czysto mechaniczny a nie pół mechaniczny, pół fabularny, pół legendarny...
Silion aep Mor:
2 razy tak!
Przechodzą bo przypomniałem sobie wpis w informacjach przy którym sam pracowałem.
I tak Edziu, piszesz że sobie idziesz i po sprawie.
Evening Antarii:
--- Cytat: Kiellon aep Kharim w 21 Wrzesień 2016, 13:01:19 --- ale w końcu otoczka ułożonego szlachcica, przeminęła i znów zaczął być sobą, bo oto właśnie chodzi w życiu, żeby być sobą nawet jeśli, przyniesie to wstyd Evening.
--- Koniec cytatu ---
Kiellon odnalazł sens istnienia :o
Isentor:
Odpoczywałem od forum przez ostatni miesiąc wakacji. :) Myślałem, że jak wrócę coś się będzie działo. <aniol>
Gordian Morii:
--- Cytat: Isentor w 27 Wrzesień 2016, 18:22:05 ---Odpoczywałem od forum przez ostatni miesiąc wakacji. :) Myślałem, że jak wrócę coś się będzie działo. <aniol>
--- Koniec cytatu ---
Dzieje się, Gordian zmartwychwstał i feta!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej