Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Evening Antarii:
--- Cytat: Isentor w 09 Wrzesień 2016, 11:35:47 ---[member=25911]Evening Antarii[/member] Skisłem <lol>
--- Koniec cytatu ---
Ja skisłam, że ty masz czas na takie pierdoły...
Lucas Paladin:
--- Cytat: Isentor w 09 Wrzesień 2016, 15:49:56 ---Definicja zapewne tak stara, że używano jej nawet w średniowieczu? <aniol> Mam na mysli to, że "logo" nie pasuje do tego aby zastąpić nim słowo "herb", które lepiej opisuje to, co bractwo naprawdę ma na płaszczach. <niezdecydowany>
--- Koniec cytatu ---
I oczywiście PBF musi posługiwać się średniowieczną nomenklaturą, żeby było bardziej klimatycznie. Wróćmy jeszcze do staropolszczyzny, a co tam. >:(
Isentor:
--- Cytat: Lucas Paladin w 09 Wrzesień 2016, 18:56:42 ---I oczywiście PBF musi posługiwać się średniowieczną nomenklaturą, żeby było bardziej klimatycznie. Wróćmy jeszcze do staropolszczyzny, a co tam. >:(
--- Koniec cytatu ---
Dobrze, możemy więc nazywać herb logiem. <facepalm>
Gunses:
[member=26120]Silion aep Mor[/member] decyduj, czy mam powtarzać walkę, czy nie?
Wyprawa miała być fabularna, ale zrobiła się zwykła (jest walka), to zależy od Opiekuna a nie od Ciebie Sil, więc skoro pojawiła się walka, muszą pojawić się talenty. Bo tak jest, słonko ;)
Proszę o decyzję do końca dnia.
Dragosani:
Talenty wcale nie muszą być przyznawane, nawet jeżeli jest to zwykła wyprawa :p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej