Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (166/1739) > >>

Nessa:
W grze na razie nie mamy wielu łuczników (1?), więc po co komplikować? No i kosztownie, by to pewnie wyszło dla "szarego" gracza. Więcej zabawy niż zasad. A w opisach na wyprawach się umieści najwyżej. To już będzie jedno dodatkowe zdanie do monotonnego wyciągania strzał i naciągania cięciwy! ^^

--- Cytat: Gunses w 23 Maj 2012, 17:50:38 ---Gdyby Gunses powiedział Nessie, że chętnie skosztowałby jej krwi, to ta by mu zaufała, tak? :P

--- Koniec cytatu ---
Lepsze to niż gdyby się oblizywał :P

stefan666:

--- Cytat: Gunses w 23 Maj 2012, 18:08:39 ---Magowie to najsilniejsza klasa. Zanim ktoś do niech dojdzie ze sztyletem do zostanie z niego popiół. W żadnej wielkiej bitwie nie pamiętam by mag walczył wręcz. Zawsze trzaska czarami.

Dwa karwasze dają Ci obronę o wartości materiału karwaswza na obie ręce. Podczas walki jak ktoś cię zaatakuje w prawą czy w lewą to napotka się z obroną karwasza. Jeden karwasz daje obronę tylko na ręcej na której jest noszony.

--- Koniec cytatu ---
Aha, ale jak ktoś jest początkującym magiem z 3 zaklęciami na krzyż to ma  liczyć na szczęście, że na pewno nikt do niego nie dojdzie? Bezsensu gra ma być zbilansowana dla wszystkich nie tylko dla Pr0 koksów.

Mantos:

--- Cytat: Gunses w 23 Maj 2012, 18:08:39 ---Dwa karwasze dają Ci obronę o wartości materiału karwaswza na obie ręce. Podczas walki jak ktoś cię zaatakuje w prawą czy w lewą to napotka się z obroną karwasza. Jeden karwasz daje obronę tylko na ręcej na której jest noszony.

--- Koniec cytatu ---

Tak samo but daję obronę tylko na tej nodze na której jest noszony więc zostawmy je oddzielnie O.o

Gunses:

--- Cytat: Nuda w 23 Maj 2012, 18:10:17 ---W grze na razie nie mamy wielu łuczników (1?), więc po co komplikować? No i kosztownie, by to pewnie wyszło dla "szarego" gracza. Więcej zabawy niż zasad. A w opisach na wyprawach się umieści najwyżej. To już będzie jedno dodatkowe zdanie do monotonnego wyciągania strzał i naciągania cięciwy! ^^

--- Koniec cytatu ---
ÂŁucznik to ktoś kto ma łuk i nim gra. Nie ma klasy ÂŁucznik w grze, co nie znaczy, że nie ma strzelających z łuku.
I ja was nie rozumiem. Gdzie to zwiększenie kosztów? O_O Już to tłumaczyłem, nie czytacie. Teraz osobno za naramiennik zapłaci się powiedzmy 50 grzywien. Za jeden. Jeśli Is je połączy jak chcecie, to od razu będziecie musieli zapłacić 100 grzywien. Rozumiecie? Zarabiając na zadaniu 60g, możecie kupić sobie już jeden naramiennik, nie czekając aż uzbieracie te 100.

Z tym, że ceny 50, 100 są przykładowe, bo wiadomo, że ceny będą większe.

Adaś:

--- Cytat: Jagusiaa w 23 Maj 2012, 15:54:33 ---A komu mam niby zaufać ? :D

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Dragosani w 23 Maj 2012, 16:03:56 ---Mi :)

--- Koniec cytatu ---
Normalnie, śmiać się przestać nie mogę <;

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej