Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (1649/1739) > >>

Rikka Malkain:
Ja tam bym chciał winnicę  ;[
Tylko właściwie co broni takiemu szlachcicowi napisać wyprawę, na której pokazuje jak to otwiera nową posiadłość na swoich ziemiach? Albo wizytuje świeżo postawiony zamek. Tylko dochód by się nie zwiększył.

Silion aep Mor:
Melkiorowi chyba chodzi o to by Ci szlachcice co nie mają gminy mogli mieć takie małe miejsca z których czerpali by zysk...

Jak się mylę to proszę mnie poprawić

Melkior Tacticus:

--- Cytat: Silion aep Mor w 02 Czerwiec 2016, 21:09:28 ---Melkiorowi chyba chodzi o to by Ci szlachcice co nie mają gminy mogli mieć takie małe miejsca z których czerpali by zysk...

Jak się mylę to proszę mnie poprawić

--- Koniec cytatu ---

I tak i nie, bo widzisz. Będąc panem Gminy Kardon bierzesz co tydzień kase i masz wyjebane totalnie na bandytów etc. Ni musisz się martwić bo masz straż etc. A teraz tak, załóżmy że gracz Gierwazy z Czteroroga dostaje winnice. Ona generuje dochody, małe. Ale Ktoś z Rady raz na powiedzmy miesiąc rzuca kostką i... winnice napadły pijane demony

Silion aep Mor:
Czy ja wiem czy mam wyjebane, po prostu na razie nie kreuje fabuły wokół Ereno bo takowa jeszcze nie zrodziła się w mej głowie...
A można by tam było wiele zrobić. No ale to offtop.

Ja widzę że rada królewska i tak już ma dość sprawowania władzy...
Np nasz kanclerz kochany już nie ma sił, ty działasz jak działasz, ja musiałem zmienić Deva. Dodatkowa praca dla rady chyba nie jest potrzebna.
Poza tym jak ty byś chciał tą kostką rzucać, gdzie? Co miesiąc wyprawa fabularna tylko po to by kostką rzucić i dać walkę lub nie? Nie przekonuje mnie to. :/

Melkior Tacticus:
Tak, mamy tyle pracy że hej  <lol> na papierze. Rzut kostką chociaby w domku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej