Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (165/1739) > >>

Mantos:

--- Cytat: Gunses w 23 Maj 2012, 17:56:30 ---Już tłumaczyłem jak to można wykorzystać (nagrody) i jak to może działać w grze (łucznik)
--- Koniec cytatu ---

Tyle, że mój pysiu nie ma żadnego bonusu z tytułu noszenia jednego naramiennika w zasadach więc to tylko opisowe. I nie przesadzaj już, chować trupa w samych rękawicach było już naciągane, a co dopiero w jednej ;/

stefan666:

--- Cytat: Gunses w 23 Maj 2012, 17:56:30 ---Już tłumaczyłem jak to można wykorzystać (nagrody) i jak to może działać w grze (łucznik)

--- Koniec cytatu ---

To z naramiennikami i resztą ekwipunku ma sens, natomiast buty na szczęście zostały poprawione, bo to był kabaret. A co ze szatami dla magów? Bo na razie nie widzę tam nic co by chroniło chociaż przed sztyletem.

--- Cytat: Mantos w 23 Maj 2012, 18:01:56 ---Tyle, że mój pysiu nie ma żadnego bonusu z tytułu noszenia jednego naramiennika w zasadach więc to tylko opisowe. I nie przesadzaj już, chować trupa w samych rękawicach było już naciągane, a co dopiero w jednej ;/

--- Koniec cytatu ---

Co za problem napisać, do Iszętoła aby zrobił jakieś bonusy za noszenie np. całego setu czy dla łuczników jak mają 1 naramiennik czy co tam chcesz.

Mantos:

--- Cytat: Pienik w 23 Maj 2012, 18:03:52 ---Co za problem napisać, do Iszętoła aby zrobił jakieś bonusy za noszenie np. całego setu czy dla łuczników jak mają 1 naramiennik czy co tam chcesz.

--- Koniec cytatu ---

I po co komplikować? ;/ Jakie bonusy przewidujesz za noszenie jednego karwasza?

stefan666:

--- Cytat: Mantos w 23 Maj 2012, 18:06:33 ---I po co komplikować? ;/ Jakie bonusy przewidujesz za noszenie jednego karwasza?

--- Koniec cytatu ---

Dla łucznika może być to bonusu do zwinności np. albo szybkości przeładowania. Może zróbmy demokratycznie głosownie komu się podoba ten podział na części i komu nie ;/

Gunses:

--- Cytat: Pienik w 23 Maj 2012, 18:03:52 ---To z naramiennikami i resztą ekwipunku ma sens, natomiast buty na szczęście zostały poprawione, bo to był kabaret. A co ze szatami dla magów? Bo na razie nie widzę tam nic co by chroniło chociaż przed sztyletem.

--- Koniec cytatu ---
Magowie to najsilniejsza klasa. Zanim ktoś do niech dojdzie ze sztyletem do zostanie z niego popiół. W żadnej wielkiej bitwie nie pamiętam by mag walczył wręcz. Zawsze trzaska czarami.

--- Cytat: Mantos w 23 Maj 2012, 18:06:33 ---I po co komplikować? ;/ Jakie bonusy przewidujesz za noszenie jednego karwasza?

--- Koniec cytatu ---
Dwa karwasze dają Ci obronę o wartości materiału karwaswza na obie ręce. Podczas walki jak ktoś cię zaatakuje w prawą czy w lewą to napotka się z obroną karwasza. Jeden karwasz daje obronę tylko na ręcej na której jest noszony.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej